Επιστροφές σε νίκες ζητάει ο Σόλσκιερ!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Προγνωστικά Αγγλίας και Ιταλίας : Προς την νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, στην χειρότερη «Χ» για την Σπέτσια.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου σε Αγγλία και Ιταλία

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας, μια επιτυχημένη θα έλεγα εβδομάδα αφού περάσαμε αρκετές προτάσεις από εθνικές και εννοείται πέρασε και το σημείο στα E-Sports. Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς και τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου μας θα είναι κλασσικά σε ένα δελτίο με δυάδα. Πάμε στα σημεία μας για σήμερα λοιπόν.

Δεν εμπνέει σταθερότητα!

Για ακόμη ένα ματς η Λέστερ δεν μπόρεσε να νικήσει ασχέτως αν πήγε στο ημίχρονο με 0-2. Δεν έπαιξε καλά και απογοήτευσε μετράει μία νίκη σε 7 ματς και αυτή κόντρα στην Μίλγουολ για το κύπελο, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Βρίσκεται στην 13η θέση και σήμερα έχει δύσκολο έργο, αφού θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό από την παρέα του Ρονάλντο. Επίσης βρίσκεται στην τελευταία θέση στον όμιλο για το Europa League αφού κατάφερε και έχασε και από την Λέγκια μέσα στην Βαρσοβία.

Της άξιζε η νίκη είναι η αλήθεια αλλά αρκέστηκε στο «Χ» η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ κόντρα στα «ζαχαρωτά» ενώ καρδιοχτύπησε και στο 85′ όταν ο Μίνα μετά από σέντρα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα αλλά για κακή του τύχη ήταν ελάχιστα μπροστά με αποτέλεσμα να ακυρωθεί για οφσάιντ. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 3η θέση με τετραπλή ισοβαθμία και μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Σημαντικές απουσίες για απόψε αφού είναι τραυματίας ο Βαράνε, ενώ Φρέντ και Καβάνι είναι εκτός με τις εθνικές τους. Δεν χρειάζονται παραπάνω συστάσεις για το ρόστερ του Σόλσκιερ

Δεν την παίρνει για άλλο στραβοπάτημα την Μάντσεστερ που συναντάει ίσως την χειρότερη Λέστερ των τελευταίων 6 χρόνων. Σε τιμές άνω του διπλασιασμού το διπλό αλλά εμείς προτιμάμε πάντα να πηγαίνουμε πιο safe με το Draw no bet.

Ήρθε η ώρα να πάρει νίκη

Η Σπέτσια υποδέχεται την Σαλερνιτάνα σε ένα ματς όπου και οι δύο θα πρωταγωνιστήσουν για την παραμονή άρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς και για τους δύο. Από επιβλητική 4άρα έρχεται μέσα στην Βερόνα σε ένα ματς που είχε κατοχή αλλά και περισσότερες φάσεις παρόλα αυτά κατάφερε και έχασε με τόση μεγάλη διαφορά. Δεν έχει νικήσει μέσα στην έδρα της ασχέτως άμα παίζει καλύτερα πάντα στο τέλος καταφέρνει και χάνει.

Βρήκε την πρώτη νίκη κόντρα στην Τζένοα, αλλά στα εκτός δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, αφού έχει 0 βαθμούς ενώ είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Δεν εντυπωσιάζει το ρόστερ της και σίγουρα η σημερινή έλλειψη του Ριμπερί θα παίξει μεγάλο ρόλο αφού τραυματίστηκε ελαφρά στην προπόνηση και είναι αβέβαια η συμμετοχή του αλλά λογικά δεν ξεκινάει.

Η ιστορία δείχνει αήττητο της Σπέτσιας μέσα στο γήπεδο της και προς τα εκεί θα κινηθώ και εγώ αφού πιστεύω ήρθε η ώρα να βρει την πρώτη νίκη μέσα στο Πίκο η Σπέτσια και να πάρει ψυχολογία για το επόμενο ματς κόντρα στη Σαμπντόρια. Για να κλείσουμε την δυάδα πάμε με 1 και Draw no bet.

Δυάδα απόδοσης 2.40
16:00
Σπέτσια - Σαλερνιτάνα
1 dnb
1.55
17:00
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
2 dnb
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις