Παίζει το κεφάλι του ο Ράσταβατς

Προγνωστικά Super League

Επιστρέφει με προγνωστικά από το Ελληνικό πρωτάθλημα ο Blackbird με σημείο ρίσκου σε καλή απόδοση.

Προγνωστικά Super League: Αξίζει το ρίσκο στο 2.60

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ταμείο πήγε η χθεσινή μας επιλογή αφού η Φαμαλικάο δικαίωσε το ποντάρισμα μας διασύροντας την αντίπαλο της. Σήμερα θα ασχοληθούμε με προγνωστικά Super League.

Ανοίγει την αυλαία στα προγνωστικά Super League η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους πριν την διακοπή η ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη. Με σαφώς αμυντικό προσανατολισμό η ομάδα του Φέστα, έφερε για δεύτερη σερί αγωνιστική ισοπαλία, αφού είχε προηγηθεί εκείνη με τον Ιωνικό. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει και νίκη η «ελαφρά ταξιαρχία» για να μην μπει σε περιπέτειες με την σωτηρία της.

Για ακόμα μια φορά, μακριά από τα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του Ράσταβατς. Δύο βαθμοί στον ενεργητικό τους έχουν οι Αρκάδες και η καρέκλα του προπονητή φαίνεται πως «τρίζει», αφού ήδη έχουν ακουστεί υποψήφιοι αντικαταστάτες του σε περίπτωση αποτυχίας και σήμερα.  Επιτακτική ανάγκη σήμερα η νίκη για τον Αστέρα.

Αγνοούν αμφότερες την χαρά της νίκης μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Πιο καλή και σταθερή ομάδα ο Αστέρας, ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο. Αξίζει να ρισκάρουμε στο διπλό που πληρώνει στο 2.65.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:15
Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης
2
2.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις