Προγνωστικά στοιχήματος μέχρι 3.00!

Προγνωστικά στοιχήματος μέχρι 3.00!

Προγνωστικά στοιχήματος Σαββάτου. Σήμερα ταξιδεύουμε σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία με ποικιλία παιχνιδιών.

Προγνωστικά στοιχήματος σε όλη την Ευρώπη

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Επιστροφή στα όμορφα, κανονικά πρωταθλήματα. Μετά από αυτό το μεγάλο ρεπό, θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε την απουσία με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τρία παιχνίδια σε τρεις διαφορετικές χώρες.

Συνεχίζει η Άιντραχτ

Ξεκίνημα από την Γερμανία και την Φρανκφούρτη. Η Άιντραχτ γύρισε όλη την ψυχολογία της ομάδας με μία μοναδική νίκη. Και πώς να μην συμβεί αυτό, όταν νικάς με ανατροπή την μόνιμη πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου μέσα στο σπίτι της. Τα τελευταία χρόνια είναι ο κακός δαίμονας της Μπάγερν και το απέδειξε. Μεγάλη εμφάνιση από τον Τραπ. Θέλει τους βαθμούς ακόμα καθώς δεν ξεκίνησε καλά. Η Χέρτα έχει την χειρότερη άμυνα και όχι άδικα. Πολύ κακή ακόμα και στις νίκες η ομάδα του Βερολίνου έχοντας δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής.

Εκτίμηση:  Αν η Άιντραχτ θέλει να κυνηγήσει Ευρωπαϊκές θέσεις πρέπει να αρχίσει να νικάει. Η Χέρτα δεν προσπαθεί καθόλου να παίξει και απλά βασίζεται στην αποτελεσματικότητα των παικτών της. Άσσος στο 1.76.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με οδηγό την παράδοση

Το γερμανικό παιχνίδι θα το κάνουμε δυάδα με το παιχνίδι της αγωνιστικής στην Ιταλία. Λάτσιο εναντίο της αήττητης Ίντερ. Η Λάτσιο προέρχεται από ντροπιαστική ήττα με 3-0 στην Μπολόνια ενώ οι πρωταθλητές κέρδισαν με ανατροπή την Σασσουόλο. Δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του Σάρι. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να διορθωθεί αν θέλει αποτέλεσμα με την Ίντερ. Οι «Νερατζούρι» μέχρι στιγμής συνεχίζουν την πορεία πρωταθλητισμού τους, κόντρα στις προβλέψεις πολλών, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της φυγής παικτών βαρόμετρο για την ομάδα.

Εκτίμηση: Φαβορί η Ίντερ αλλά εγώ βλέπω γκέλα. Αρχικά επιστρέφει ο Ιμόμπιλε για την ομάδα της πρωτεύουσας και επίσης θα ακούσω την παράδοση. Τα δύο τελευταία χρόνια που η ομάδα του Μιλάνου άρχισε να ανεβαίνει ξανά στην ιεραρχία του Ιταλικού ποδοσφαίρου, η Λάτσιο μετράει μία νίκη και μια ισοπαλία στο Ολύμπικο. Άρα στα προγνωστικά στοιχήματος θα ποντάρω κόντρα στο φαβορί στο 1.71.

Με φόρα οι πρωταθλητές

Θα κλείσω με Γαλλία και προγνωστικά στοιχήματος με το παιχνίδι Κλερμόν – Λιλ. Παρά το πολύ καλό ξεκίνημά της, η νεοφώτιστη γηπεδούχος βρίσκεται σε κακή κατάσταση χωρίς νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια. Θέλει βαθμούς αλλά πετυχαίνει τους φιλοξενούμενος σε ανοδική πορεία. Από την άλλη πλευρά οι πρωταθλητές μπορεί να έχουν μηδαμινές ελπίδες να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, αλλά βρίσκουν τα περσινά τους πατήματα με τρεις σερί νίκες. Μελανό σημείο η ήττα από την Σάλτσμπουργκ, σε ένα παιχνίδι από το οποίο άξιζε περισσότερα.

Εκτίμηση: Βρήκε όρεξη η Λιλ και ποιος την σταματάει τώρα. Θα πήγαινα στο διπλό αλλά οι απουσίες των δύο επιθετικών «κανονιών» της Γιλμάζ και Ντέιβιντ, με κάνει να πάω στην κάλυψη της ισοπαλίας.

Δυάδα απόδοσης 3.01
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χέρτα Βερολίνου
1
1.76
19:00
Λάτσιο - Ίντερ
1.71
BET: 20 units
Combo
18:00
Κλερμόν - Λιλ
2Χ & Under 3,5
1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις