Καναρίνια για σεφτέ

Καναρίνια για σεφτέ

Δύο και καλά, για να μπούμε ξανά στο κόλπο μετά τη διακοπή των εθνικών(ε) ομάδων(ε).

Προγνωστικά ποδόσφαιρο: Έδρες σε πρώτο πλάνο

Εδώ είμεθα, δεν το κλείσαμε το μαγαζί, όπως είδατε εις το καινούργιο σάιτ είχαμε δουλειές οπότε επειδή είχε και κ@λομάτς εθνικών, είπα να απέχω. Επιστρέφω όμως δριμύτερος με τις πρωταθληματάρες που μπήκανε ξανά στο μενού. Πάμε μερικά προγνωστικά ποδόσφαιρο να μπούμε ξανά εις το κλίμα…

Μπορεί να μην απείλησε, όμως δεν απειλήθηκε κιόλας – τουλάχιστον πολύ – στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, που γλυκοκοιτάζει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα υποδεχόμενος τον Ιωνικό. Φιλότιμοι οι φιλοξενούμενοι, αλλά κυρίως εντός έδρας ό,τι κάνουν.

Όταν παίζει εντός έδρας, η αρμάδα του Ιβάν του Γιοβάνοβιτς είναι σοβαρή και δείχνει πως μπορεί να πάρει τα ματς με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους. Θα αποφύγουμε πάντως τον άσο που σέρνεται και θα ποντάρουμε ασιατικώς, με οβεράκι… δύο κι ένα τέταρτο. Να πάρουμε κι επιστροφή άμα κάτσει στο δίμπαλο η αναμέτρησις.

Μεταφερόμεθα στην Αγγλία για το Λαμία-Παναιτωλικός της Premier League, ήτοι την αναμέτρηση της Νόριτς κόντρα στην Μπράιτον. Μπορεί να περιμέναμε από αμφότερες να παλέψουνε για την παραμονή, ωστόσο για την ώρα τα «καναρίνια» μόνο επιβεβαιώνουνε τις προβλέψεις. Ένα μόνο ποντάκι σε επτά αγώνες έχουνε συλλέξει.

Τα γλαροπούλια κάνουνε πρωταθλητισμό, που μεταφράζεται σε τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μία μόνον ήττα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην εξάδα. Η διακοπή ωστόσο θαρρώ πως τους έκοψε τη φόρα και ίσως τα καναρινοειδή να βρουν την ευκαιρία για σεφτέ. Ή, έστω, να μην χάσουνε.

Μονό
17:00
Νόριτς - Μπράιτον
1.80
BET: 10 units
Μονό
20:30
Παναθηναϊκός - Ιωνικός
Over 2,25 AH
1.78
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις