Προγνωστικά στοιχήματος: Ποντάρισμα σε Αγγλία και Γερμανία

προγνωστικά στοιχήματος

Επανέναρξη στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα προγνωστικά μας θα εστιάζουν στα γκολ σε Premier League και Bundesliga.

Προγνωστικά στοιχήματος με γκολ σε Αγγλία και Γερμανία

Μετά από αρκετές ημέρες, επιστροφή στα προγνωστικά στοιχήματος για τη στήλη. Το τελευταίο ποντάρισμα μας πλήρωσε αφού Σουηδία και Αυστρία έκαναν το καθήκον τους. Αυτό το σαββατοκύριακο θα κυνηγήσουμε και πάλι τα γκολ σε αναμετρήσεις που τόσο το ιστορικό τους, όσο και η επικαιρότητα μας επιτρέπουν να το κάνουμε.

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άσχημα αποτελέσματα για Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2) κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν δυο σερί γκέλες εντός έδρας κόντρα σε Άστον Βίλα (ήττα με 1-0) και Έβερτον (1-1).
Αμφότερες έχουν πετάξει βαθμούς και η μεταξύ τους αναμέτρηση αποτελεί πρόκληση καθώς και οι δυο ομάδες, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, χρειάζονται τους 3 βαθμούς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπρένταν Ρότζερς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φοφανά, Τζάστιν και Ντιντί. Ο κεντρικός αμυντικός Έβανς είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί δίνοντας έτσι μια πολύ σημαντική βοήθεια στην αμυντική γραμμή. Το επιθετικό δίδυμο, Βάρντι και Ιχεανάτσο, οι οποίοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για κάθε άμυνα, είναι διαθέσιμο για το παιχνίδι και πιθανότατα θα τους δούμε να ξεκινούν μαζί τον αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα είναι πολλά για τον Σόλσκιερ, ειδικά στην άμυνα. Ο Ράφαελ Βαράν είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού ενώ και η συμμετοχή του Μαγκουάιαρ είναι αμφίβολη. Έτσι, τα δύο σέντερ μπακ θα είναι ο Λίντελοφ με τον Μπειγί. Επίσης, Φρεντ και Καβάνι απουσιάζουν ενώ ο Πολ Πογκμπά θα είναι στη βασική ενδεκάδα.

Αναμένω ένα παιχνίδι ανοιχτό παιχνίδι καθώς οι ομάδες ψάχνουν διακαώς μια νίκη που θα τους ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα και θα ανυψώσει το ηθικό τους για τη δύσκολη συνέχεια. Μπρούνο Φερνάντες και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν τον τρόπο και σίγουρα την ποιότητα να οδηγήσουν την Γιουνάιτεντ στο τρίποντο ενώ από την άλλη πλευρά, οι απώλειες στην άμυνα κάνουν ευκολότερη τη δουλειά για τον ηγέτη της Λέστερ και την παρέα του.

Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη

Ένα μεγαλοπρεπές διπλό (3-1 τη Βόλφσμουργκ) ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Γκλάντμπαχ και όλοι στο σύλλογο θέλουν να συνεχίσουν το καλό σερί για να διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση του χρόνου. Απέναντι στην Στουτγκάρδη αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη κόντρα στη Χόφενχαϊμ, αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους δείχνουν να χάνονται μέχρι στιγμής. Η λίστα απουσιών είναι μεγάλη καθώς εκτός από τους γνωστούς τραυματίες (Σισέ, Έγκλοφ, Κάλαιτζιτς) έρχονται να προστεθούν οι Μάσιμο, Μίλερ, Τόμι, Άντον και Μπρέντλοου, οι οποίο διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η ήδη δύσκολη αποστολή, λοιπόν, γίνεται ακόμη δυσκολότερη για την ομάδα του Ματαράτζο. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Λάινερ και Κράμερ ενώ εκτός παραμένουν οι Μπενσεμπαϊνί, Τουράμ και Ντουκουρέ.

Η έδρα αποτελεί και εφέτος το όπλο της Γκλάντμπαχ. Εκεί παίζει πιο άνετα και ελεύθερα. Το παιχνίδι από τις πτέρυγες και οι σέντρες ώστε να βρει την ευκαιρία ο Εμπολό να σκοράρει με οδηγούν στο να ποντάρω τα ομαδικά κόρνερ και γκολ των γηπεδούχων.

Μονό
17:00
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 15 units
Μονό Combo
19:30
Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
Γκλάντμπαχ over 1,5 goal & Γκλάντμπαχ over 4,5 κόρνερ
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις