Ντέρμπι με φαβορί στη Θεσσαλονίκη

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ με Basket League και μπόλικο ΠΑΟΚ-Ηρακλής από τον Στυλιαρά.

Προγνωστικά μπάσκετ με ντέρμπι στη Basket League 

Καλημέρα και καλό στοιχηματικό ΣΚ να έχουμε. Στο σημερινό μου κείμενο θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα για την Basket League. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα.

Σε δεινή θέση ο Σκουρτόπουλος

Στις 20:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή. Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τις δύο ομάδες να μετρούν μόνο ήττες μέχρι τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στις λεπτομέρειες για το BCL από την Νίμπουργκ με 83-84, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα έχασαν από τον Προμηθέα στην Πάτρα με 84-77. Από την μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι, γνώρισαν την ήττα από την Λέιντεν με 71-63 για το Fiba Europe Cup και από το Περιστέρι με 76-79 για την Basket League. Ο ΠΑΟΚ έχει παλέψει όλα του τα παιχνίδια μέχρι στιγμής και είναι θέμα χρόνου να κάνει την πρώτη του νίκη. Διαθέτει καλές μονάδες και είναι σίγουρα ομάδα playoff, όμως έχει επηρεαστεί από τα προβλήματα τραυματισμών που του έχουν παρουσιαστεί. Στο σημερινό παιχνίδι, ο κόουτς Λυκογιάννης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Λοβ και Κάρτερ.

Από την άλλη πλευρά, στις τάξεις του «γηραιού» επικρατεί μουρμούρα με τις εμφανίσεις της ομάδας μέχρι στιγμής. Το μέλλον του Σκουρτόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή είναι αβέβαιο και η σημερινή αναμέτρηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το τι θα συμβεί. Μπορεί οι «κυανόλευκοι» να έχουν πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ τους (Ντάγκλας, Λιντς), ωστόσο φαίνεται πως τους λείπει η χημεία.

Εκτίμηση: Δίνω προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για την νίκη, ωστόσο θεωρώ πως ο Ηρακλής θα παλέψει το παιχνίδι με όλες του τις δυνάμεις μέχρι το τέλος.

Υψηλό line για Τέρνερ

Από το ίδιο ματς μου αρέσει πολύ και ένα ειδικό παίκτη. Ο Έλστον Τέρνερ του Ηρακλή δεν παίρνει πλέον τον χρόνο συμμετοχής που έπαιρνε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ο λόγος; Η έλευση του Κουζέλογλου, ο οποίος μένει πολύ ώρα στο παρκέ από τον Σκουρτόπουλο. Με το Περιστέρι ο Τέρνερ σκόραρε μόλις 2 πόντους, ενώ με την Λέιντεν 6. Το line του βρίσκεται στο 9,5 και θα πάω με το under.

Μένει πολύ στο παρκέ ο Γουίλιαμς

Στις 17:00 ο Άρης φιλοξενεί στο «Nick Gallis Hall» τον Κολοσσό. Οι γηπεδούχοι μετά την τεράστια νίκη της 1ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ηττήθηκαν από τον Ιωνικό στην παράταση την περασμένη εβδομάδα. Ο Κολοσσός από την μεριά του, επιβλήθηκε του Απόλλωνα Πάτρας με 73-56 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το ρόστερ του Άρη είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους Αμερικανούς του. Ένας εξ’ αυτών, είναι ο Ζίριους Γουίλιαμς, ο ύψους 2.06 φόργουορντ. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έμεινε στο παρκέ για 36 λεπτά μαζεύοντας 7 ριμπάουντ, ενώ με τον Ιωνικό αγωνίστηκε μόλις 19 διότι αποβλήθηκε με φάουλ, ωστόσο και σε αυτό το ματς κατέβασε 7 «σκούπιδια». Ο Γουίλιαμς θα αγωνιστεί πολύ κόντρα στον Κολοσσό, εφόσον δεν φορτωθεί με φάουλ και θεωρώ πως εύκολα δύσκολα θα επιβεβαιώσει το over 5,5 ριμπάουντ του.

Καλή μας τύχη.

Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - Ηρακλής
ΠΑΟΚ νίκη με 1-10 πόντους
2.55
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.54
17:00
Άρης - Κολοσσός
Z. Γουίλιαμς over 5,5 ριμπάουντ
1.70
20:00
ΠΑΟΚ - Ηρακλής
Ε. Τέρνερ under 9,5 πόντοι
2.08
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις