Ο θάνατος σου η ζωή μου

Ο θάνατος σου η ζωή μου

Τρεις δύσκολες αναμετρήσεις στο Ιταλικό πρωτάθλημα και τα προγνωστικά δεν είναι εύκολη υπόθεση.

 Ιταλία: Αμφίρροπες αναμετρήσεις μετά την διακοπή

Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσα να επιστρέψει η αγωνιστική δράση στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Σας ετοίμασα μία ανάλυση με όσα είδαμε τις πρώτες αγωνιστικές (ΕΔΩ) και φυσικά τα πρώτα μακροχρόνια στοιχήματα(ΕΔΩ). Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά η αγωνιστική. Έχουμε το ντέρμπι των πολύ διαφορετικών στο στυλ παιχνιδιού, Σπέτσια και Σαλερνιτάνα. Δεύτερο το ντέρμπι της Λάτσιο με την Ίντερ, με τον Ιντζάγκι να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του χωρίς τον Κορέα. Ενώ για το τέλος έχουμε την αποδεκατισμένη από τους τραυματισμούς Μίλαν να υποδέχεται την Ελλάς Βερόνα.

Ιταλικό πρωτάθλημα: Όποιο χάσει…χάνεται

Σε μία αναμέτρηση θα εστιάσω και δεν είναι άλλη από το Σπέτσια – Σαλερνιτάνα. Δύο ομάδες με τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, που έχουν όμως κοινό στόχο.

Ο θάνατος σου η ζωή μου Η Σπέτσια δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και για αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η άμυνα της. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και εκτιμώ πως θα δώσει τα πάντα για να μην χάσει. Πρόκειται για μία ομάδα που επιθετικά στηρίζεται σε ατομικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να έχει τις περισσότερες κερδισμένες κάρτες στο πρωτάθλημα. Έχει παίκτες με εξαιρετική τεχνική και ικανότητα στα μακρινά σουτ.

Ο θάνατος σου η ζωή μου Η Σαλερνιτάνα πριν την διακοπή είχε βελτιωθεί σημαντικά στην άμυνα της. Για να γίνει αυτό όμως θυσίασε την επίθεση. Πλέον όλο το επιθετικό της πλάνο στηρίζεται στην επιθετική δυάδα και μόνο. Ο ύψους 1.98 Σίμι και ο ύψους 1.99 Τζούριτς σίγουρα θα αποτελέσουν φόβητρο, όταν η μπάλα είναι στον αέρα. Περιμένω σίγουρα η ομάδα να χτυπήσει πολύ με τις στημένες φάσεις. Πάντως εάν αφήσει κενά πίσω, τότε θα το πληρώσει.

Όσον αφορά τις άλλες δύο αναμετρήσεις της ημέρας μου αρέσει αρκετά το αμφίτερμα στο Μίλαν – Ελλάς Βερόνα, κυρίως εξαιτίας των πολλών απουσιών που έχει η ομάδα του Πιόλι. Όμως την Μίλαν την φοβάμαι πάρα πολύ για να ποντάρω σε παιχνίδι της. Ενώ στο ντέρμπι της Λάτσιο με την Ίντερ, θεωρώ πως θα έχουμε πολλά γκολ, όμως η προσέγγιση που θα επιλέξει ο Ιντζάγκι είναι άγνωστη και στο άγνωστο καλύτερα να πηγαίνουμε πάσο.

Μονό
16:00
Σπέτσια - Σαλερνιτάνα
Σπέτσια να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις