ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Παιχνίδια με πολλά γκολ και εκπλήξεις

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Παιχνίδια με πολλά γκολ και εκπλήξεις

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Παιχνίδια με πολλά γκολ και εκπλήξεις

Προγνωστικά

Προγνωστικά με γκολ και εκπλήξεις δίνει o Monogoal από Γερμανία και Σκανδιναβία σε αποδόσεις για όλα τα γούστα!

Προγνωστικά: Παιχνίδια  ζωής και θανάτου στην Ευρώπη

Guten morgen liebe Kubaner. Επιτέλους με άκρως ποδοσφαιρικό πρόγραμμα το διήμερο μας και ελπίζουμε σε αρκετά κέρδη για όλους. Ξεκινάμε σήμερα με ματς ζωής και θανάτου για κάποια φαβορί στην Ευρώπη και μια έκπληξη, πάμε για τα προγνωστικά μας.

Κερδίζει αλλιώς χάνεται

Η Έστερσουντ μετά και από την ισοπαλία στην έδρα της Χάλμσταντ παρέμεινε στην 16η θέση με 13 βαθμούς και ρεαλιστικά δεν θα γλυτώσει τον απευθείας υποβιβασμό. Στις 5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της έχει απολογισμό 1-1-3 με 3/5 over 2,5 και 2/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου. Το μόνο θετικό φέτος γι’ αυτή είναι ο επιθετικός της  Τούργκοτ με 9 γκολ. Απόντες οι Κεϊτά, Ουατάρα και Στολτ.

Η Μάλμε προέρχεται από πανηγυρική πρόκριση στο κύπελλο με 5-1 απέναντι στην Ονσάλα και επισκίασε για λίγο την ήττα με 1-0 στο γήπεδο της από τη Μιάλμπι την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά από την ήττα αυτή βρίσκεται πλέον 3η με 41 βαθμούς, τρεις πίσω από τους δύο ισόβαθμους πρωτοπόρους. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στην Έστερσουντ έχει απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με 3/5 over 2,5. Άπαντες στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων καταλαβαίνουν πως η νίκη είναι μονόδρομος. Απόντες οι Μπέϊζμο, Κνούτσεν, Λεβίκι, Μοισάντερ και Ρίεξ.

Εκτίμηση : Κερδίζει αλλιώς χάνεται η Μάλμε και εκτίμησή μου είναι ότι θα μπει να καθαρίσει το ματς νωρίς γιατί ακολουθεί στις 20/10 ο αγώνας στο Λονδίνο ενάντια στη Τσέλσι για τους ομίλους του Champions League. Δεν θεωρώ τους γηπεδούχους ικανό εμπόδιο αυτή τη χρονική στιγμή και θα ποντάρω στα γκολ ημιχρόνου.

Προγνωστικά: Στάση Φράιμπουργκ

Κερασάκι στη τούρτα των εξαιρετικών εμφανίσεων της, ήταν η νίκη μέσα στο Βερολίνο απέναντι στη Χέρτα με 2-1 για την ομάδα του Κρίστιαν Στράϊχ πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Μετά και από την νίκη αυτήν η Φράιμπουργκ φιγουράρει 4η με 15 βαθμούς όσους και η Ντόρτμουντ. Στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία με 4/4 under 3,5. Πρώτο επίσημο παιχνίδι για αυτήν στο ολοκαίνουριο γήπεδο της  Γιουρόπα Παρκ και το κίνητρο είναι τεράστιο. Μοναδικός απών ο Σμιντ.

Από την αντίπερα όχθη η Λειψία παλεύει να βρει τη σταθερότητα και τη χημεία ανάμεσα στους παίχτες της. Παρά το τελικό 3-0 επί της Μπόχουμ η νίκη ήρθε πιο δύσκολα από όσο φαίνεται. Σε αυτό συνέβαλαν ο Αντρέ Σίλβα (1 γκολ) και ο εξαιρετικός φέτος Νκουκού (2 γκολ). Όγδοοι πλέον στη βαθμολογία οι Ταύροι με 10 βαθμούς. Προβλήματα βρίσκει η ομάδα του Μαρξ Γιέσε μακρυά από το σπίτι της καθώς στις 5 τελευταίες εξορμήσεις ανεξαρτήτου διοργάνωσης έχει απολογισμό 1-1-3 με 3/5 under 3,5. Ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας στο Παρίσι στις 19/10 ενάντια στη Παρί Σεν Ζερμέν. Απόντες οι Μπρόμπει, Χάλστενμπεργκ, Καμπλ, Μουκιέλε, Όλμο και Σαράκι ενώ αμφίβολος είναι ο Νκουκού.

Εκτίμηση : Σε τρομερό μομέντουμ οι γηπεδούχοι με ισχυρό κίνητρο την νέα έδρα σε αντίθεση με τη νωχελικότητα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας. Η παράδοση επίσης είναι με τους γηπεδούχους αφού στις 6 συνολικές επισκέψεις της Λειψίας μετράνε τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Η ζυγαριά υπέρ των γηπεδούχων σε ένα ματς με χαμηλό τέμπο.

Τα παίζει όλα για όλα η Μόλντε

Έπιασε την απαιτούμενη απόδοση που ήθελε η Μόλντε και πήρε την νίκη με 3-1 στην έδρα της Οντς. Στη 2η θέση σταθερά με 41 βαθμούς τρεις πίσω από τη πρωταθλήτρια Μποντό Γκλιμτ. Στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με 5/5 over 2,5 και 4/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου. Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Ομόϊγιουάνφο με 22 τέρματα κλήθηκε στην εθνική Νορβηγίας χωρίς να πάρει λεπτά συμμετοχής αλλά η ψυχολογία του θα είναι πολύ καλή.

Η Τρόμσο δίνει τη δική της μάχη για παραμονή και πέτυχε την 2η σερί νίκη της, αυτή τη φορά απέναντι στη Χάουγκεσουντ με 2-0 και βρίσκεται στην 13η θέση με 22 βαθμούς. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στην Μόλντε μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες με 4/5 over 2,5. Να σημειωθεί εδώ πως η Τρόμσο στο πρώτο γύρο έκοψε βαθμούς από τον ισχυρό της αντίπαλο παίρνοντας ισοπαλία με σκορ 3-3. Απόντες οι Άντονσεν, Γιένσεν και Νίλσεν ενώ αμφίβολος είναι ο Εμπιγιέ.

Εκτίμηση : Δεν θα γράψω πολλά απλά πιστεύω ότι αρκετά στραβοπατήματα έκανε η Μόλντε, το σύνολο της και το ποδόσφαιρο που παίζει δεν επιτρέπουν αλλά λάθη και θα τη στηρίξω δυναμικά από ημίχρονο.

Μονό
16:00
Έστερσουντ - Μάλμε
Over 1,5 1ου ημιχρόνου
2.30
BET: 5 units
Μονό
16:30
Φράιμπουργκ - Λειψία
1Χ & under 4,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
19:00
Μόλντε - Τρόμσο
Μόλντε over 1,5 1ου ημιχρόνου
2.87
BET: 20 units
Μονό
19:00
Μόλντε - Τρόμσο
Over 2.0 ΑΗ 1ου ημιχρόνου
3.35
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις