Δύσκολη έξοδος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προγνωστικά Σαββάτου

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για Μάντσεστερ Γ. ενώ στην Serie A ξεχωρίζει το ντέρμπι Λάτσιο - Ίντερ. Ανεβαίνει η Άιντραχτ.

Προγνωστικά στο Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καλημέρα κύριοι. Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα με πολλά παιχνίδια. Πάμε να δούμε ποια ξεχώρισα και ποια είναι τα σημερινά προγνωστικά.

Στην Premier League οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν την Λέστερ εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική (17:00). Η ομάδα του Σόλσκιερ δεν θα έχει στην διάθεση της τον κεντρικό αμυντικό Βαράν ο οποίος είναι τραυματίας. Λογικά θα τοποθετήσει μια 11αδα με όλα τα «όπλα» της στο χορτάρι ώστε να αποκτήσουν έναν ρυθμό οι παίκτες, αφού προηγήθηκε η διακοπή των πρωταθλημάτων. Να υπενθυμίσω πως μεσοβδόμαδα έχει και ευρωπαϊκούς αγώνες. Βρίσκεται στην 5η θέση με 14 βαθμούς μόλις  δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή και θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  πριν την διακοπή έδειχνε μια αδυναμία στο σκοράρισμα. Γεγονός που πλήρωσε καθώς στους τελευταίους δύο αγώνες έχει μια ήττα και μια ισοπαλία. Αυτό θα φανεί αν το εκμεταλλεύτηκε, και αν θα το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο του “Κινγκ Πάουερ Στάντιουμ”.

Στην αντίπερα όχθη η Λέστερ φέτος δεν πατάει καλά. Μπαίνει αρκετά νωθρά στα παιχνίδια και αυτό συνήθως το πληρώνει. Έχει να κερδίσει από 28 Αυγούστου κόντρα στην Νόριτς. Ενώ στο σημερινό παιχνίδι θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις εντός έδρας νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Δύσκολο να ξεχωρίσεις κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξέρετε , πως μετά από μια διακοπή πρωταθλημάτων δεν μπορείς να γνωρίζεις τόσο καλά την κατάσταση των συλλόγων.Έχουν αναμετρηθεί 30 φορές μεταξύ τους με την Λέστερ να έχει μόλις 3 νίκες έναντι 19 των «κόκκινων διαβόλων» ενώ 8 ματς ήρθαν ισόπαλα. Θα αποφύγω το σημείο και θα πάω στα γκολ. Θα επιλέξω το 2-3 γκολ στο 2.00 απόδοση.

Ιταλικό ντέρμπι φουλ της κάρτας

Προς Ιταλία μεριά έχουμε ντέρμπι. Λάτσιο – Ίντερ σε ένα παιχνίδι που διαχρονικά αποτελεί ένα από τα πιο σκληρά ντέρμπι στην γειτονική χώρα. Δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Η πρωταθλήτρια Ίντερ δείχνει ικανή για το back to back. Φέτος είναι αήττητη προς το παρόν και νομίζω πως ούτε σήμερα θα δεχτεί την ήττα. Ντέρμπι συνάμα σημαίνει κάρτες. Οπότε θα σταθώ στις κάρτες. Διαιτητής είναι ο Μασιμιλιάνο Ιράτι. Σύμφωνα με στατιστικά που αναζήτησα σε ιταλικές σελίδες ο Ιταλός ρέφερι αγαπάει τις κάρτες. Ότι πρέπει για εμάς δηλαδή. Σκεφτείτε πως έχει έναν μέσο όρο 4 κίτρινες ανά αγώνα. Μάλιστα φέτος έχει δείξει και 2 φορές την κόκκινη. Το over 5,5 κίτρινες κάρτες προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού. Μου αρκεί. Θα πάρουμε και λίγα στο Χ/2

Πήρε τα πάνω της Άιντραχτ Φρακφούρτης!

Πάμε και στην Bundesliga. Αρχίζει και φορτσάρει η Άιντραχτ. Πριν την διακοπή πέτυχε την πρώτη νίκη της. Και τι νίκη. Κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου μέσα στο “Αλιάνζ Αρένα”. Απίστευτη τακτική και ομαδικότητα από τους παίχτες του Γκλάσνερ που έφυγαν με τους τρεις βαθμούς μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Βέβαια δεν θα παραλείψω να αναφερθώ και στον τερματοφύλακα της ομάδας, το Τραπ που πραγματικά κατέβασε ρολά που λέμε. Απόψε αντιμετωπίζει την Χέρτα Βερολίνου. Αυτό σημαίνει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος έως τώρα. Πιστεύω πως ευκαιρίες και φάσεις θα βρεθούν οι γηπεδούχοι και το σκορ ίσως ξεφύγει. Ο άσσος στο 1.75 μου μοιάζει σαν δώρο το οποίο και θα ξετυλίξω. Ελπίζω να δικαιωθώ.

Δυάδα απόδοσης 3.50
16:30
Άιντραχτ Φρακφούρτης - Χέρτα Βερολίνου
1
1.75
17:00
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2-3 γκολ
2.00
BET: 10 units
Μονό
19:00
Λάτσιο - Ίντερ
Χ ημίχ. / 2 τελ.
5.50
BET: 5 units
Μονό
19:00
Λάτσιο - Ίντερ
Over 5,5 κάρτες
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις