Το κουπόνι σήμερα (Σάββατο 16/10)

κουπόνι σήμερα

Το κουπόνι σήμερα (Σάββατο 16 Οκτωβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα. Γεμάτο το πρόγραμμα του Σαββάτου, στην επιστροφή ουσιαστικά των πρωταθλημάτων. Προχωράμε στις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας:

Γουότφορντ – Λίβερπουλ: Ντεμπούτο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο των γηπεδούχων, χωρίς Άλισον, Φαμπίνιο, Τζόουνς και Τιάγκο οι φιλοξενούμενοι. Αν νικήσει η Γουότφορντ, τότε για πρώτη φορά στην ιστορία της θα μετράει 2 σερί νίκες επί της Λίβερπουλ σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Κλερμόν – Λιλ: Οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά στην έδρα τους, μετρώντας 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα στα τελευταία 19 παιχνίδια τους. Μοναδική ήττα το 3-1 από τη Μονακό. Αήττητη η Λιλ στα 10 τελευταία παιχνίδια απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες (7-3-0).

Ντόρτμουντ – Μάιντς: Αρκετά τα αγωνιστικά νέα των γηπεδούχων. Πιθανώς να επιστρέψει και να αγωνιστεί ο Χάαλαντ, αμφίβολοι οι Αζάρ, Ακάντζι και Μενιέ. Σίγουρα εκτός οι μπακ Νταχούντ και Γκερέιρο. Πιθανός ο άσος με αρκετά γκολ.

Φράιμπουργκ – Λειψία: Οι 10 από τις 12 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν με over 2,5.

Λάτσιο – Ιντερ: Ως αντίπαλος επιστρέφει στη Ρώμη ο Ιντσάγκι. Τιμωρημένος ο Ατσέρμπι για τους γηπεδούχους, εκτός οι Κορέα και Λαουτάρο Μαρτίνεζ για την Ιντερ.

Μίλαν – Βερόνα: Εφιαλτική παράδοση για τη Βερόνα, η οποία όταν κοντράρεται εκτός έδρας με τη Μίλαν μετράει 17 ήττες και 13 ισοπαλίες, τη στιγμή που δεν την έχει κερδίσει ποτέ μακριά από το «σπίτι» της.

Χέρενφεν – Αγιαξ: Εξαιρετικός ο «Αίαντας» απέναντι στους γηπεδούχους, παραμένει 25 παιχνίδια αήττητος, με 21 νίκες και 4 ισοπαλίες. Πιθανότατα θα προστέσει ακόμη ένα τρίποντο στη μεταξύ τους ιστορία.

Αϊντχόφεν – Τσβόλε: Η τελευταία νίκη της Τσβόλε κόντρα στην Αϊντχόφεν σημειώθηκε το 2013 (3-1 εκτός).

Σπαρτάκ Μόσχας – Ντιναμό Μόσχας: Ντέρμπι στη ρωσική πρωτεύουσα, χωρίς τους πολύτιμους Προμές και Πόνσε οι γηπεδούχοι. Υπέρ των γηπεδούχων η παράδοση (31-19-12).

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις