Αγγλικό 3.30, ιταλικό 2.65

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος σε Αγγλία και Ιταλία έχει στη στήλη του Σαββάτου ο Funbetάκιας, ο οποίος εστιάζει σε σημείο και γκολ αντίστοιχα.

Αγγλία και Ιταλία στο μενού

Καλημέρα φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Η εμφάνιση της Εθνικής μου άρεσε, αλλά δεν κατάφερα να προβλέψω τα αμυντικά – παιδικά λάθη μας. Εχει όμως μέλλον ο Μαυροπάνος. Επιστρέφω σήμερα Σάββατο με προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεκινάω από το αγαπημένο Νησί, εκεί όπου η Αστον Βίλα υποδέχεται τη Γουλβς. Σε παρόμοια κατάσταση μετά από επτά παιχνίδια για τις δύο ομάδες, καθώς το χόουμ τιμ μάζεψε δέκα πονταλάκια στο σύνολο, ενώ το αγουέι τιμ ένα βαθμό λιγότερο.

Δεν θα κουράσω πολύ. Οι «χωριάτες» έχουν απολογισμό 3-1-3, στοιχείο που δείχνει πως έχουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζονται δουλειά ακόμη, παρότι ποιοτικό σύνολο. Τι λείπει από τους «λύκους» φέτος; Η ισοπαλία σίγουρα, καθώς έχουν τρεις νίκες και τέσσερις ήττες. Κοντά οι δύο ομάδες γενικώς, εκτιμώ πως θα είναι κλειστό γκέιμ και γιατί να μην καταλήξει και στο πολυαγαπημένο μου χηνάρι; Στο 3.30 το βρήκα και το πόνταρα.

Προγνωστικά με γκολ στη Ρώμη

Δύο ώρες αργότερα και στη γείτονα χώρα Ιταλία, η Λάτσιο εις την Ρώμη υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ιντερ. Προχωρώ στα γρήγορα λοιπόν και αναφέρω.

Ατσέρμπι εκτός με κόκκινη για τους γηπεδούχους, εκτός Λαουτάρο και Κορέα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις τα ξημερώματα της Παρασκευής με την Αργεντινή. Ευκαιρίες σε νέους λοιπόν.

Επίσης, η Λάτσιο σε τρία εντός βρήκε έντεκα τέρματα και δέχτηκε πέντε, ενώ η Ιντερ σε τέσσερα παιχνίδια εκτός δέχτηκε πέντε και πέτυχε δέκα. Όλες οι αναμετρήσεις (και των δύο δηλαδής) έληξαν με goal/goal και over 2,5 τουλάχιστον.

Ορθά κοφτά λοιπόν, ποιότητα βλέπω εκατέρωθεν, η στατιστική βρίσκεται εις το πλευρό μου, γιατί να μην ορμήξω στο goal/goal με over 3,5 του 2.65; Με 3-1 είχε λήξει και το τελευταίο χρονικά μεταξύ τους, ας δούμε ένα ριμέικ εκείνου του αγώνα και όποιος θέλει ας κερδίσει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
Αστον Βίλα – Γουλβς
Χ
3.30
BET: 10 units
Μονό
19:00
Λάτσιο – Ιντερ
Goal/goal & over 3,5
2.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις