Αήττητος ο Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Super League

Στατιστικά Super League, πρόγραμμα και αποδόσεις για την 6η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Αήττητος ο Γρηγορία κόντρα στον Άρη.

Στατιστικά που δίνουν ποντάρισμα

Προ των πυλών η 6η αγωνιστική της ελληνικής Super League, με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Βόλου στη Θεσσαλονίκη να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Πέραν όμως αυτού του αγώνα υπάρχουν κι άλλες αναμετρήσεις, η καθεμία με το δικό της… στατιστικό ενδιαφέρον.

Εκκινώντας λοιπόν από το παιχνίδι στην «Τούμπα», βλέπουμε πως και τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ στη Super League ήταν no goal. Συν τοις άλλοις, Ο ΠΑΟΚ μετράει οχτώ σερί εντός έδρας νίκες μήνα Οκτώβριο, με συνολικό σκορ 20-0! Η επιλογή του άσου με no goal προσφέρεται στο 1.90 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Τρεις φορές έχει ταξιδέψει στα Γιάννινα ως προπονητής του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Η μία ισοπαλία βέβαια ήταν πέρυσι για το κύπελλο. Ο Πορτογάλος πάντως είναι αήττητος κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Τι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε όμως, αφού το «διπλό» είναι χαμηλά και στο 1.47; Μα φυσικά το… ρίσκο της ισοπαλίας στο 4.25. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στα Γιάννινα.

Η Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου υποδέχεται τον Αρη τη Δευτέρα. Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει αήττητος κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας να επιδεικνύει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, ο κόουτς της Λαμίας μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα απέναντι στον προπονητή του Αρη, Ακη Μάντζιο. Στο 1.75 το 1Χ της διπλής ευκαιρίας. Βάσει στατιστικής πιθανότητες υπάρχουν.

Παναθηναϊκός εναντίον Ιωνικού επίσης αυτό το Σάββατο. Τις δύο προηγούμενες σεζόν ο Παναθηναϊκός έδωσε τέσσερα εντός έδρας αγώνες μήνα Οκτώβριο. Ο απολογισμός; Μια ισοπαλία και τρεις ήττες! Καλοπληρωμένο το ρίσκο του Χ2 σε απόδοση 2.77.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις