Combo επιλογές σε όλη την Ευρώπη

Προγνωστικά μπάσκετ

Τέταρτο και τελευταίο μέρος της πρώτης διπλής αγωνιστικής με παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Καλή Παρασκευή σε όλους. Τελευταίο σκέλος της πρώτης διπλής αγωνιστικής στην Euroleague με διπλό ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Ζαλγκίρις Κάουνας στο Φάληρο. Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Ισπανία αντιμετωπίζοντας την Ρεάλ Μαδρίτης. Προγνωστικά μπάσκετ με αρκετά combo στοιχήματα συνδυασμένα σε δυάδες αλλά και μονές επιλογές.

Φαβορί η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα

Να διπλασιάσει τις νίκες της θέλει η ΤΣΣΚΑ (2-1) υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα (2-1). Χωρίς τον τραυματία Σενγκέλια θα παραταχθεί η ομάδα της Μόσχας έχοντας όμως πληθώρα επιθετικών επιλογών. Ευχάριστη έκπληξη η πορεία του Ερυθρού Αστέρα που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ μέχρι στιγμής. Οι Σέρβοι έχουν ένα πολύ δυνατό και έμπειρο σύνολο, με αρκετές επιθετικές λύσεις και πολύ καλά δουλεμένη άμυνα. Προγνωστικά μπάσκετ, με τους γηπεδούχους να είναι το ξεκάθαρο φαβορί αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει να χάσει κάτι και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα στο Μονακό (2-1) η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (3-0). Η ομάδα του Μάικ Τζέιμς, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά. Ισοφάρισε το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο, εν τέλει όμως υπέστη την πρώτη της ήττα από την Ρεάλ. Οι Καταλανοί είδαν τον Ολυμπιακό να αστοχεί δύο φορές σε σουτ που θα του έδιναν την νίκη. Πήραν μία σπουδαία νίκη στην παράταση και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Προγνωστικά μπάσκετ, με την Μπαρτσελόνα να βγάζει κούραση και να μην έχει την ίδια ένταση στο παιχνίδι της. Όσο ο Τζέιμς βρίσκεται στην ζώνη του λυκόφωτος οι Μονεγάσκοι θα είναι ικανοί για τα πάντα.

Επιστροφή στις νίκες

Με πικρή γεύση επέστρεψε ο Ολυμπιακός (2-1) από την Βαρκελώνη. Είχε δύο φορές την ευκαιρία να πάρει την νίκη, δεν τα κατάφερε και εν τέλει ηττήθηκε στην παράταση. Η άμυνα των Πειραιωτών δουλεύει εκπληκτικά, με τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα να δουλεύουν εξαιρετικά. Το μοναδικό ίσως ψεγάδι στην απόδοση της ομάδας είναι η ευστοχία έξω από τα 6,75. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σούταρε με κάτω από 30% σε σουτ που τα περισσότερα είναι ελεύθερα.

Η Ζαλγκίρις (0-3) βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι. Η αλλαγή προπονητή δεν θα έχει θεαματικές αλλαγές στην απόδοση της ομάδας. Το επιθετικό πρόβλημα δεν θα λυθεί εύκολα και μένει να δούμε τι θα αλλάξει και πόσο σύντομα στους Λιθουανούς. Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια διεκδικούσε την είσοδο στα πλέι οφ. Προγνωστικά μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό στηριζόμενος στην άμυνα του να μην δυσκολευτεί να φτάσει στην νίκη.

Ώρα για την υπέρβαση

Έχασε ευκαιρία ο Παναθηναϊκός (1-2) να φύγει νικητής από την έδρα της Μπασκόνια. Χάθηκε στις λεπτομέρειες εκείνο το παιχνίδι και πλέον η προσοχή στρέφεται στην Ρεάλ. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη καλείται να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία. Μέχρι στιγμής δέχεται 81 πόντους κατά μέσο όρο έχοντας σημαντικές δυσκολίες στην άμυνα μέσα στην ρακέτα. Αυτές τις αδυναμίες θα θελήσει να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ (2-1).

Οι γηπεδούχοι έχουν στηρίξει την επιθετική τους λειτουργεία στους ψηλούς. Ταβάρες, Γιαμπουσέλε και Πουαριέ δημιουργούν χώρους και αποστάσεις, ενώ αμφότεροι απειλούν με διάφορους τρόπους. Θα χρειαστεί να ελέγξει τα ριμπάουντ ο Παναθηναϊκός αλλά και να περιορίσει την δημιουργία των αντίπαλων ψηλών. Προγνωστικά μπάσκετ, έχοντας ως φαβορί την Ρεάλ αλλά όχι για μία εύκολη νίκη. Οι Μαδριλένοι αξίζει να σημειωθεί πως είχαν μία μέρα λιγότερη ξεκούρασης. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι κόντρα στα μεγάλα ονόματα δεν γίνεται εύκολη λεία.

Δυάδα απόδοσης 2.38
20:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας
1 (-3,5) & ΤΣΣΚΑ Over 77,5
1.57
20:00
Μονακό - Μπαρτσελόνα
1 (+13,5) & Μπαρτσελόνα Over 68,5
1.52
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.07
21:00
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις
1 (-4,5) & Under 156,5
1.76
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός
2 (+20,5) & Ρεάλ Over 79,5
1.74
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός
Παπαπέτρου Over 14,5 πόντους
2.10
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις