Ενδιαφέρει η προοπτική του κυπέλλου

Κύπελλο Πορτογαλίας

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με... κύπελλο Πορτογαλίας και τον Blackbird να προσεγγίζει τον διπλασιασμό.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επιστροφή στην δράση για τα πρωταθλήματα, αφού η διακοπή για τις εθνικές έλαβε τέλος. Με κύπελλο Πορτογαλίας θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά και την αναμέτρηση της Ακαδέμικα με την Φαμαλικάο.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Ανώτερη η Φαμαλικάο

Δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι. Ομάδα δεύτερης κατηγορίας και ο στόχος της χρονιάς είναι η παραμονή στην κατηγορία. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δύο πόντους σε επτά αγώνες έχοντας δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αγγαρεία λοιπόν φαίνεται πως είναι η σημερινή αναμέτρηση για το κύπελλο, αφού προέχει η σωτηρία.

Η Φαμαλικάο προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Τοντέλα και Γκιμαράες. Συγκριτικά με την σημερινή της αντίπαλο έχει μεγαλύτερη ποιότητα, ενώ η προοπτική για μια αξιόλογη πορεία στο κύπελλο είναι ένας υπαρκτός στόχος.

Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες για τους φιλοξενούμενους, η οποία θα συνδυαστεί και με πρόκριση. Καρφωτά λοιπόν με το διπλό στο 1.90, αφού φαίνεται πως το μυαλό της Ακαδέμικα βρίσκεται ήδη στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπενφίκα Β’.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Μονό
20:00
Ακαδέμικα - Φαμαλικάο
2
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις