Φουλ του over και… 9.25!

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά Euroleague με over σε πόντους αλλά και ειδικά παικτών. Ευκαιρίες στη σημερινή βραδιά και fun bet στο 9.25!

Προγνωστικά Euroleague με φουλ του over

Χορτάσαμε μπάσκετ αυτή την εβδομάδα, δεν έχετε παράπονο! Όμως το καλό μας το κράτησαν για το τέλος. Προγνωστικά Euroleague σε μια βραδιά με διπλό ελληνικό ενδιαφέρον. Οι ομάδες μας πάλεψαν και έχασαν οριακά στην Ισπανία. Πλέον ο Ολυμπιακός έχει μια ευκολότερη αποστολή, αλλά ο Παναθηναϊκός πέφτει σε ακόμα βαθύτερα νερά.

Χθες, πλήρωσε το combo της Ζενίτ, αν και η Μπάγερν πάλεψε να κάνει την ανατροπή στο 3ο δεκάλεπτο. Ο Βάιλερ Μπαμπ δεν έδωσε ασίστ, αλλά ο Σίκμα πέρασε το όριο των 10 πόντων και το πρόσημο ήταν και πάλι θετικό!

Έναρξη με θέαμα

Ξεκινάμε από το Πριγκηπάτο, όπου η Μονακό φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Πρώτη ήττα για τους Γάλλους από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη σε έναν αγώνα που πήγαν να γυρίσουν ένα χαμένο παιχνίδι, βάζοντας 74 πόντους σε τρία δεκάλεπτα! Σεληνιασμένος ο Τζέιμς με double double.

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού. Τελικά κέρδισε στην παράταση κάνοντας το 3/3. Το επιθετικό της ταλέντο είναι δεδομένο και δύσκολα θα μείνει τόσο ρηχά απέναντι σε μια άμυνα σαν της Μονακό.

Εκτίμηση: Περίμενα το line στους πόντους λίγο ψηλότερα. Θα το ποντάρω ακόμα πιο χαμηλά σε μια δυάδα. Επίσης θεωρώ πως το όριο των 5,5 πόντων είναι χαμηλό για τον Γιοκουμπάιτις, οποίος απέναντι σε Άλμπα και Μπάγερν πέτυχε 12 και 9 αντίστοιχα.

Λάθος όριο και Fun Bet

Την ίδια ώρα στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ παίζει με τον Ερυθρό Αστέρα. Αμφότερες έχουν ίδιο σκορ με δύο νίκες και μια ήττα. Βέβαια απόψε πιστεύω πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν αξίζει να προσεγγίσουμε σημείο και πόντους. Η αξία βρίσκεται στα ειδικά παικτών. Ο Σενγκέλια θα απουσιάσει και δεδομένου του τραυματισμού του Μιλουτίνοφ, απομένουν οι Βόιντμαν και Μπολομπόι.

Εκτίμηση: Το όριο των 2,5 πόντων του Μπολομπόι είναι ξεκάθαρα λάθος και ποντάρεται δίχως δεύτερη σκέψη. Όσο για τον Βόιντμαν, δε θα μου κάνει εντύπωση να είναι διψήφιος σε πόντους και ριμπάουντ.

Στο ΣΕΦ τα βάζει

Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις. Εξαιρετική εμφάνιση στη Βαρκελώνη, όπου έδειξε πως αξίζει φέτος να είναι μέρος της συζήτησης. Ήττα στην παράταση και πλέον ο μόνος στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

Η Ζαλγκίρις είναι η πρώτη ομάδα που άλλαξε προπονητή. Κανένας δεν έχει το μαγικό ραβδί, οπότε οι Λιθουανοί γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο Βελιγράδι. Απών ο Λοβέρν και όσο ο Μουντιέ κινείται σε ρηχά νερά, δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα. Συχνά βέβαια η Ζαλγκίρις κάνει καλές εμφανίσεις στο ΣΕΦ.

Εκτίμηση: Μπορεί ο Παπανικολάου να μην ήταν επιθετικά καλός στη Βαρκελώνη, όμως εντός έχει 8 και 9 πόντους στα δύο πρώτα ματς. Απέναντι στη Ζαλγκίρις μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 6,5 πόντων.

Επιθέσεις φωτιά

Στο ντέρμπι της βραδιάς, η Αρμάνι αντιμετωπίζει στην έδρα της την Εφές. Αντίθετη πορεία για τις δυο ομάδες μέχρι στιγμής. Τρεις νίκες για το Μιλάνο και τρεις ήττες για τους Τούρκους μέχρι στιγμής. Μάλιστα η τελευταία ήρθε με εντυπωσιακή ανατροπή από τη Βιλερμπάν. Το επιθετικό ταλέντο των ομάδων είναι δεδομένο και η Εφές δεν έχει περιθώρια.

Εκτίμηση: Περιμένω ένα παιχνίδι με ψηλό σκορ. Θα πάω σε ένα χαμηλό line συνδυάζοντάς το με το πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο αξίζει και σε μονό μια μεγαλύτερη απόδοση.

Δυάδα απόδοσης 2.16
20:00
Μονακό – Μπαρτσελόνα
Over 148,5
1.47
21:30
Αρμάνι Μιλάνο – Εφές
Over 153,5
1.47
BET: 20 units
Ειδικό
20:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας  – Ερυθρός Αστέρας
Μπολομπόι Over 2,5 πόντοι
1.87
BET: 25 units
Fun Bet
20:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας  – Ερυθρός Αστέρας
Βόιτμαν Double – Double
9.25
BET: 4 units
Ειδικό
20:00
Μονακό – Μπαρτσελόνα
Γιοκουμπάιτις Over 5,5 πόντοι
2.08
BET: 12 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός  – Ζαλγκίρις
Παπανικολάου Over 6,5 πόντοι
1.95
BET: 10 units
Μονό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο – Εφές
Over 162,5
2.18
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις