Με σημείο και μακροχρόνια στην πρεμιέρα

Με σημείο και μακροχρόνια στην πρεμιέρα

Προγνωστικά για την πρεμιέρα της Volley League, από τον Μasterbetchef. Σημείο από το ματς της Σύρου, άλλα και μακροχρόνια στοιχήματα.

Aγαπητοί φίλοι, το ελληνικό πρωτάθλημα volley ανδρών, ήταν από τα πιο δυνατά στην Ευρώπη προ δεκαετίας. Τα τελευταία χρόνια έπεσε μια ταχύτητα, χάθηκε η ανταγωνιστικότητα και μαζί της και το ενδιαφέρον. Φέτος όμως κάτι φαίνεται να αλλάζει. Οι περισσότερες ομάδες (από τις μόλις 8), ενισχύθηκαν το καλοκαίρι με δυνατές και προσεγμένες μετάγραφες. Έτσι, περιμένουμε μια σεζόν με σαπσένς από την αρχή ως το τέλος. Βέβαια, το δίδυμο κορυφής των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι δύσκολο να σπάσει, τουλάχιστον στα προγνωστικά, αυτό όμως μένει να αποδειχθεί και εντός γηπέδου.

Ο Παναθηναϊκός ειδικά έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό κορμό, που βασίζεται σε καλούς Έλληνες διεθνείς. Η επιστροφή του κορυφαίου ακραίου Πρωτοψάλτη δυναμώνει πολύ την ομάδα. Η μεταγραφή του κεντρικού Σάσο Στάλεκαρ είναι τοπ επιπέδου, αφού πρόκειται για διεθνή με την δευτεραθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη, φαίνεται ότι κάπου έχουν μπερδευτεί λίγο. Σκοπεύουν να κατεβούν με κεντρικό τον Ζουπάνι, ο οποίος είναι ο καλύτερος Έλληνας διαγώνιος. Διαγώνιος, το τονίζω. Κι αν λόγω του μεγάλου του ταλέντου, το παιδί μπορεί να τα βγάλει πέρα στο side out, δεν νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει στο μπλοκ, ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, από το κέντρο. Μεγάλο μπέρδεμα βλέπω, που θα φανεί στα μεγάλα ματς.

Προγνωστικά βόλεϊ: Σταθερή αξία η Σύρος

Στη Σύρο κάνουνε καλή δουλειά πολλά χρόνια. Μας έχουνε προσφέρει έναν επιπρόσθετο σταθερό πόλο έλξης στο πρωτάθλημα, κάτι που χρειαζόταν. Ο Φοίνικας θα είναι και φέτος δυνατός, ιδιαίτερα στην έδρα του.

Για τον ΠΑΟΚ δεν μπορώ να πω το ίδιο. Έφυγε για τον Παναθηναϊκό ο κορυφαίος πέρυσι παίκτης, ο Βέλγος Van De Dries, και οι ξένοι που ήρθαν δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταπεξέλθουν. Όσο για τους Έλληνες του ρόστερ, όποιον αφήνει ο Ολυμπιακός, πηγαίνει στον ΠΑΟΚ. Ο Κουμεντάκης τα τελευταία τρία χρόνια, δυστυχώς δεν καταφέρνει πάντα να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Πετρέας στην επίθεση βοηθάει, άλλα στο μπλοκ υστερεί. Ο Κοκκινάκης είναι καλό λίμπερο, που θα ήθελε όμως να είναι ακραίος.

Οι δύο τελευταίοι μάλιστα φωνάζουν συνεχώς στα παιχνίδια, απευθυνόμενοι στους αντιπάλους. Αυτό είναι ένα κόλπο που το κάναμε παλιά στα γήπεδα της Β’ Εθνικής. Καρφώναμε στα κεφάλια των απέναντι στο ζέσταμα, φωνάζαμε στις επιθέσεις, μήπως μας φοβηθούν. Ε λοιπόν δεν φοβάται κανένας, και ιδιαίτερα ο Φοίνικας τον φετινό ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, κ. Άκης Χατζηαντωνίου, στην «Πρωινή Φωνή» της Τρίτης 19/10, στις 12:00. Aκούστε ζωντανά πατώντας play στο www.grevenamedia.gr.

Μονό
19:00
Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ
1
1.90
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Volleyleague
Νικητής Volleyleague
Παναθηναϊκός
3.50
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Volleyleague
Να τερματίσει στους πρώτους δύο
Παναθηναϊκός
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις