Παρασκευή με ισοπαλίες και γκολ!

Παρασκευή με ισοπαλίες και γκολ!

Επιστροφή στην πραγματική δράση με προγνωστικά σε Γερμανία και Γαλλία όπου αναμένονται γκολ.

Καλημέρα σε όλους. Τέλος οι εθνικές και επανερχόμαστε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς. Στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων θα ασχοληθούμε με προγνωστικά στοιχήματος από την Bundesliga και την Ligue 1.

Ξεκίνημα από την Γερμανία και το Χόφενχαϊμ – Κολωνία. Η Χόφενχαϊμ ηττήθηκε εύκολα από την Στουτγάρδη και συνεχίζει να βρίσκεται αρκετά χαμηλά, αν αναλογιστεί κανείς το πρόγραμμα που είχε μέχρι στιγμής.

Σην απέναντι πλευρά, η Κολωνία μεταμορφωμένη σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, έχει υποστεί μόλις μία ήττα στις πρώτες επτά αγωνιστικές και φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται απέναντι στην Χοφενχάιμ από την οποία έχουν χάσει και στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Και οι δύο ομάδες είναι ισάξιες και θέλουν την νίκη για δικούς τους λόγους. Η Κολωνία για μένα είναι το φαβορί καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με μόνο μελανό σημείο τα γκολ που δέχεται. Στα προγνωστικά στοιχήματος, πιστεύω ότι θα αλληλοεξουδετερωθούν και θα μοιραστούν τους βαθμούς.

Μπορεί να σκοράρει η Ανζέ

Θα κλείσουμε με προγνωστικά στοιχήματος από την Γαλλία και το «Parc des Princes» της πρωτοπόρου Παρί, η οποία φιλοξενεί την πολύ καυτή αυτή την εποχή Ανζέ.

Οι Παριζιάνοι θα έχουν ξανά απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων όπως και στην προηγούμενη διακοπή με τους Μέσι, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Παρέδες και Μαρκίνιος κατά πάσα πιθανότητα να μένουν εκτός. Μιλάμε για πέντε βασικότατους παίκτες. Χρειάζεται την νίκη η ομάδα του Ποκετίνο καθώς αντιμετωπίζει μέχρι το τέλος του μήνα Μαρσέιγ, Λιλ αλλά και την Λειψία σε ένα ματς «τελικό» για την Ευρώπη. Η Ανζέ πηγαίνει εξαιρετικά με μόνη άτυχη στιγμή την συντριβή από την Ναντ με 4-1.

Η Παρί παρά τις απουσίες έχει τεράστιο βάθος στον πάγκο για να αντιμετωπίσει την Ανζέ. Πάντως, βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι θα απαιτήσουν περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι και ίσως φτάσουν και σε ένα αποτέλεσμα-έκπληξη. Το goal/goal μαζί με το under 4,5 γκολ, παίζεται στο 2.67

Μονό
21:30
Χόφενχαϊμ - Κολωνία
Χ
3.75
BET: 10 units
Μονό
21:30
Χόφενχαϊμ - Κολωνία
Χ & goal/goal
4.05
BET: 3 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ
Goal/goal & Under 4,5
2.67
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις