ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ανζέ και στο βάθος... Λειψία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ανζέ και στο βάθος... Λειψία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ανζέ και στο βάθος… Λειψία

Ανζέ και στο βάθος... Λειψία

Με αρκετές ελλείψεις και το μυαλό στην... Λειψία η Παρί υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Ανζέ.

Επιστροφή εκ νέου στην κανονικότητα μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με την αναμέτρηση Παρί – Ανζέ να αποτελεί το ιδανικό «πρόγευμα» ενόψει του τριήμερου. Φαβορί αλλά με αρκετές απουσίες οι πρωτευουσιάνοι, επικίνδυνη και χωρίς φόβο η Ανζέ. Για πάμε..

Προγνωστικά Ligue 1: Μπορεί να βάλει δύσκολα η Ανζέ

Όνειρα ήταν και πάνε τα περί αήττητου στην Παρί. Δίκαιη ήττα με 2-0 στην έδρα της Ρεν και τέλος στο 8/8 με το οποίο ξεκίνησαν την φετινή σεζόν οι Παριζιάνοι. Παραμένουν βέβαια στην κορυφή της Ligue 1 με έξι βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Λανς.  Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μπορεί να μοιάζει ενισχυμένη φέτος από την μέση και μπροστά, ωστόσο δείχνει να ψάχνεται ακόμα στο αμυντικό κομμάτι (συγκριτικά με πέρυσι). Το βασικό θέμα εντοπίζεται κυρίως απέναντι σε ομάδες που παίζουν με αντεπιθέσεις και χαρακτηρίζονται από ταχύτητα (πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τα παιχνίδια με Τρουά, Ρεμς, Μετς και Ρεν).

Η έλευση του Λιονέλ Μέσι μπορεί από την μία να εκτοξεύει την ποιότητα της επίθεσης των Παριζιάνων, από την άλλη η ταυτόχρονη παρουσία της τριπλέτας Μέσι-Νεϊμάρ-Εμπαπέ στην 11άδα κοστίζει στην αμυντική λειτουργία της Παρί (δεν φημίζονται για την αμυντική συνεισφορά τους). Οι δύο πρώτοι θα λείψουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους, όπως και ο Ντι Μαρία. Ανέτοιμος και ο Σέρχιο Ράμος ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Ντράξλερ και Κιρζάβα. Ακολουθεί η υποδοχή της Λειψίας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Επιστροφή στις νίκες για την Ανζέ (3-2 απέναντι στη Μετς με ανατροπή και γκολ στο 93′), μετά από τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-3-1). Ήταν ανώτερη και άξιζε τη νίκη που την έφερε στην τέταρτη θέση της Ligue 1 (4-4-1). Ο Ζεράρ Μπατίκλ φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά την τακτική (3-4-1-2) και τα πρόσωπα που λειτουργούν καλύτερα για τους «ασπρόμαυρους», προσθέτοντας πινελιές σε ένα αξιοζήλευτο σύνολο που κληρονόμησε από τον μεθοδικό και εγκρατή Στεφάν Μουλέν (επί 10 έτη τεχνικός της Ανζέ). Οι φιλοξενούμενοι (όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν επί εποχής Μουλέν) είναι ομάδα που αρέσκεται να παίζει στην «κόντρα», διαθέτει ποιοτικούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές (Καμπό, Τσο, Μπουφάλ) και χαρακτηρίζεται από άμεσο ποδόσφαιρο με υψηλά ποσοστά ακρίβειας μεταβιβάσεων στο μεσοεπιθετικό τομέα (ξεπερνά το 80%). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ανζέ έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά (εκτός του 0-0 με Μαρσέιγ), ενώ δεν έχει ηττηθεί ακόμη εκτός έδρας (1-3-0).

Σχεδόν το απόλυτο μετρά η Παρί απέναντι στην Ανζέ ανεξάρτητα από έδρες (12/13 νίκες). Μοναδική απώλεια το 0-0 στην έδρα της Ανζέ την 1η του Δεκέμβρη το ’15. Εντός «Παρκ ντε Πρενς» οι γηπεδούχοι μετρούν 7/7 με τέρματα 27-4. Μάλιστα στα 6 από τα 7 η Παρί ήταν μπροστά στο σκορ ήδη από ημίχρονο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο 35χρονος Μπαστιάν Ντεσεπί, ο οποίος καταγράφει φέτος 5/5 goal/goal.

Δύσκολα θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα η Παρί ακόμα και με τις απουσίες που έχει. Θα προσπαθήσει να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι ενόψει Λειψίας. Παρ’ όλα αυτά η Ανζέ έχει την ικανότητα να δυσκολέψει τους γηπεδούχους. Ως βασική πρόταση στα προγνωστικά της Ligue 1, θα πάμε με το συνδυαστικό οver 2,5 & goal/goal σε τιμές άνω του διπλασιασμού ενώ θα ρισκάρουμε και σε ένα combo με το αμφίτερμα στο 2ο ημίχρονο (κυρίως τότε σκοράρει η Ανζέ) μαζί με τα κόρνερ των φιλοξενούμενων.

Combo
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ
Goal/goal & οver 2,5
2.25
BET: 20 units
Combo
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ
Over 2,5 κόρνερ Ανζέ & goal/goal στο 2ο ημίχρονο
5.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις