Ώρα προημιτελικών στο Indian Wells

Ώρα προημιτελικών στο Indian Wells

Στις αναμετρήσεις του Indian Wells ποντάρει ο Bilias1974 και βασίζεται στα στατιστικά και την ποιότητα του αουτσάιντερ.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η προχθεσινή επιλογή της στήλης στα προγνωστικά τένις έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε… καθώς ο Ράμος Βινόλας ήταν μπροστά με σετ και σέρβιρε στο 2ο στο 6-5 υπέρ του ωστόσο δεν τα κατάφερε και έχασε τελικά τον αγώνα με ανατροπή.

Τα έχει αυτά το στοίχημα και υπάρχουν φορές που οι ανατροπές έχουν πληρώσει τις επιλογές μας οπότε συνεχίζουμε με σωστό διάβασμα των αγώνων ώστε να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές στοιχηματικές επιλογές.

Είμαστε πλέον στα προημιτελικά στο Indian Wells το οποίο δείχνει να εξελίσσεται σε τουρνουά των εκπλήξεων ειδικότερα με τον χθεσινό αποκλεισμό του νο1 του ταμπλό Ντανιίλ Μεντβέντεφ από τον εξαιρετικό Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον καλύτερο ίσως αγώνα του τουρνουά έως τώρα.

Για σήμερα θα ξεκινήσω τις επιλογές μου από τον αγώνα του Γερμανού Ζβέρεφ νο4 στον κόσμο με τον Αμερικανό Φριτζ νο39. Ο Ζβέρεφ πλέον μετά και τον αποκλεισμό του Μεντβέντεφ είναι το νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αλλά στον συγκεκριμένο αγώνα θα βρει μπροστά έναν παίκτη σε καλή κατάσταση που απέκλεισε στους προηγουμένους γύρους καλά ονόματα του τοπ20 όπως ο Μπερετίνι και ο Σίνερ χωρίς μάλιστα να χάσει σετ! Φαβορί του 1.20 ο Γερμανός και προσωπικά θεωρώ ότι θα προκριθεί αλλά δεν θα το κάνει εύκολα. Θα στηρίξουμε λοιπόν την επιλογή του να πάρει ένα σετ ο Φριτζ σε τιμή λίγο πάνω από τον διπλασιασμό.

Σαν 2η επιλογή των προημιτελικών στα προγνωστικά τένις του Indian Wells θα κοιτάξουμε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά εναντίον του Γεωργιανού Μπασιλασβίλι. Ο Στέφανος έχει δύο συνεχόμενες δύσκολες προκρίσεις με ανατροπές σε αγώνες που κρίθηκαν στα τρία σετ ενώ ο Μπασιλασβίλι προέρχεται από καλή νίκη ως αουτσάιντερ απέναντι στον Κατσάνοφ αλλά και ανατροπή στον αγώνα με τον Ράμος Βινόλας στον αμέσως προηγούμενο γύρο. Ο Γεωργιανός παρότι κάνει καλό τουρνουά γενικότερα δεν αποφεύγει τα διπλά λάθη στους αγώνες του καθώς έχει 16 στους τρεις αγώνες του. Έχοντας υπόψιν ότι και ο Τσιτσιπάς θεωρητικά θα κάνει και αυτός κάποια διπλά λάθη (έχει 5 στα τελευταία δύο ματς) θα πάρουμε την επιλογή του over 5,5 διπλά λάθη.

Συνδυάζοντας αυτές τις δύο επιλογές έχουμε λοιπόν μια δυάδα στην τιμή του 3.71!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Δυάδα απόδοσης 3.71
21:00
Μπασιλασβίλι - Τσιτσιπάς
Over 5,5 συνολικά διπλά λάθη
1.65
21:00
Φριτζ - Ζβέρεφ
Φριτζ να κερδίσει ένα σετ
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις