Σε Ζίνσχαϊμ και Γουέστ Μπρόμγουιτς το ενδιαφέρον

Προγνωστικά Παρασκευής

Ανώτερη η Γουέστ Μπρομ από την Μπέρμιγχαμ, δέχεται πιέσεις ο άσος της Χόφενχαϊμ κόντρα στην Κολωνία.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες μας. Επιστρέφουν λοιπόν τα πρωταθλήματα και θα επιλέξουμε τα σημερινά προγνωστικά μας χαλαρά. Πάμε να τα δούμε.

Τα σερί είναι για να σπάνε!

Το πρώτο παιχνίδι που ξεχώρισα είναι από την Bundesliga. Η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία για την 8η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες απέχουν τέσσερις βαθμούς μεταξύ τους. Η Κολωνία ούσα στην 6η θέση της βαθμολογίας φέτος έχει μόνο μία ήττα και αυτή από την Μπάγερν Μονάχου. Επίσης σε όλα τα φετινά παιχνίδια της έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πιστεύω πως δύσκολα δεν θα σκοράρει και σήμερα.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, ο απολογισμός τους έως τώρα είναι 2 νίκες 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Διαθέτουν μια ευάλωτη άμυνα και δέχονται φάσεις συχνά σε κάθε παιχνίδι. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο το διπλό να προσφέρεται στο 3.50. Αλλά δεν θα ρισκάρω τόσο. Θα επιλέξω το Χ2 μαζί με το over 1,5 γκολ στο 2.00. Η παράδοση είναι υπέρ της Χόφενχαϊμ. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια μεταξύ τους μετράει εφτά νίκες ενώ τρία ήρθαν ισόπαλα. Η Κολωνία έχει να κερδίσει από το 2015, ενώ έχει να πάρε διπλό από το 2014 οπού κέρδισε 4-3(!). Αν ανατρέξετε θα δείτε πως και οι δύο ομάδες αγαπούν το οver.

Φαβορί η ποιοτική Γουέστ Μπρομ

Πάμε στην αγαπημένη μας Αγγλία τώρα που αν μη τι άλλο μας πληρώνει συχνά. Στη Championship για την 12η αγωνιστική η Γουέστ Μπρομ, που είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο, υποδέχεται την μαχητική Μπέρμιγχαμ. Εδώ καθαρά θέμα φόρμας ομάδων τα προγνωστικά μας οδηγούνται προς τον άσο που πληρώνει 1.57. Aς δούμε όμως κάποια πραγματάκια. Η Γουέστ Μπρομ είναι δεύτερη με γκολ 20-9 υπέρ της. Δέχτηκε την πρώτη της ήττα πριν την παύση για τις Εθνικές από την Στόουκ με 1-0. Συνεπώς 14 μέρες μετά θα εμφανιστεί βελτιωμένη και πιο έτοιμη για το τρίποντο. Έχει σε εξαιρετική φόρμα τον επιθετικό Κάρλαν Γκραντ που φέτος μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ.

Η Μπέρμιγχαμ, αγνοεί την νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Προσέξτε όμως. Σε αυτά τα 5 παιχνίδια σκόραρε μόλις ένα γκολ (!) ενώ δέχτηκε 12. Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί μετά την διακοπή αλλα κόντρα σε έναν αντίπαλο που στόχος είναι η άνοδος στην Premier League θα τα βρει σκούρα. Ο άσος μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 1.95 μου κάνει και θα το επιλέξω για τα σημερινά προγνωστικά μου.

Μονό
21:30
Χόφενχαϊμ - Κολωνία
Χ2 & οver 1,5
2.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Γουέστ Μπρομ - Μπέρμιγχαμ
1 & over 1,5
1.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις