Ντέρμπι πρωτιάς για τον ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Δανία την ερχόμενη Πέμπτη για να αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη στο ντέρμπι πρωτιάς του ομίλου. Οι αποδόσεις του αγώνα.

Αουτσάιντερ στη Δανία οι «ασπρόμαυροι»

Για την 3η αγωνιστική του UEFA Conference League, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη Δανία την Κοπεγχάγη, σε μία αναμέτρηση που πιθανώς θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Οι αποδόσεις δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου όμως…

Ο δικέφαλος του βορρά μπορεί να εκκίνησε με νίκη στον όμιλο και το εκτός έδρας 2-0 στο Γιβραλτάρ απέναντι στη Λίνκολν, αλλά τα… θαλάσσωσε στην «Τούμπα» τη δεύτερη αγωνιστική. Εμεινε στο 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε κάλλιστα να «κλειδώσει» τουλάχιστον τη δεύτερη θέση.

Στην αντίπερα όχθη, η Κοπεγχάγη μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Στην πρεμιέρα πέρασε με 3-1 από τη Σλοβακία και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ για τη δεύτερη αγωνιστική, επικράτησε εντός της Λίνκολν με 3-1.

Η γηπεδούχος Κοπεγχάγη είναι το φαβορί, με απόδοση 2.10, ενώ το διπλό του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 3.20. Στο 3.50 η ισοπαλία.

Μοιρασμένες οι αποδόσεις για τα γκολ. Στο 1.88 τόσο το Over όσο και το Under 2,5. Με νίκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα «πατήσει» στην κορυφή του ομίλου στη βαθμολογία Conference League και θα έχει την ευκαιρία την 4η αγωνιστική στην «Τούμπα» να αυξήσει τη διαφορά της.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις