Βέλγιο και Γερμανία με αποδόσεις που τριπλασιάζουν

Βέλγιο και Γερμανία με αποδόσεις που τριπλασιάζουν

Δύο επιλογές, πάνω από 3.00 βγάζει η σούμα σε Βέλγιο και τρίτη κατηγορία Γερμανίας.

Αποδόσεις φωτιά σε Γερμανία και Βέλγιο

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι και μη, επιστροφή ξανά στη δράση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μετά την διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022. Εντόπισα δύο παιχνίδια για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου μας με μεγάλο κίνητρο και δυνατές αποδόσεις να σας προτείνω και ελπίζω να επιβεβαιωθώ, πάμε για ανάλυση!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Επιτακτική ανάγκη βαθμών

Η Βικτόρια 1889 έφυγε με τον βαθμό από το Μόναχο ενάντια στην τοπική 1860 και έμεινε στην 4η θέση με 18 βαθμούς. Στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια έχει 3 νίκες και 2 ήττες με 3/5 over 2,5 διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 22 τέρματα όσα και το Μαγδεβούργο.

Από την άλλη η Όσναμπρικ προέρχεται από ήττα εντός έδρας με 1-0 από την Τσβίκαου πέφτοντας στην 7η θέση με 17 βαθμούς. Στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχει απολογισμό 2-2-1 με 3/5 over 2,5.

Εκτίμηση : Η ιστορική Βικτόρια του Βερολίνου δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη προσπάθεια για άνοδο στην Zweite Liga, ειδικά στην έδρα της. Με κάλυψη τη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων περιμένω ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Ομάδα δύο ταχυτήτων

Η Μπριζ στάθηκε τυχερή στην έδρα της Άντερλεχτ και έφυγε με τον βαθμό, καθώς οι γηπεδούχοι ανέβασαν πολύ την απόδοση τους στο 2ο ημίχρονο και πέρα από την ισοφάριση είχαν πολλές ευκαιρίες να πάρουν την νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται 4η με 19 βαθμούς. Αντιθέτως η εικόνα που παρουσιάζουν οι πρωταθλητές Βελγίου εκτός συνόρων διαφέρει απίστευτα, καθώς στα 2 παιχνίδια που έδωσαν για τους ομίλους του Champions League ενάντια σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία έχουν 4 βαθμούς. Εντυπωσιακό. Στα 5 φετινά της εντός έδρας ματς έχει 3 ισοπαλίες και 2 νίκες με 4/5 goal/goal και 3/5 over 2,5. Μοναδικός απών ο Μίτροβιτς.

Η Κόρτραϊκ έρχεται από ισοπαλία με σκορ 2-2 στην έδρα της κόντρα στην Σαρλερουά και βρίσκεται 8η με 15 βαθμούς. Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει σκοράρει στα 4/5 εκτός έδρας παιχνίδια δείχνοντας ότι πουλάει ακριβά το τομάρι της με απολογισμό 2-1-2. Αμφίβολοι οι Ντεμάν, Ντερίχκ και Ερμάν.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος δείχνει ότι είναι ομάδα δύο ταχυτήτων ανάλογα την περίσταση, αυτός ο αγώνας πιστεύω ότι επιβάλει την επιτάχυνση της γιατί χάνει έδαφος διαρκώς στη βαθμολογία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο και πιστεύω πως θα δυσκολέψουν τους πρωταθλητές.

Μονό
20:00
Βικτόρια 1889 - Όσναμπρικ
1Χ & over 2,5
3.10
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μπριζ - Κόρτραϊκ
1 & goal/goal
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις