Λάθη στα ειδικά παικτών

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Προγνωστικά Euroleague στην 4η αγωνιστική. Ποντάρουμε στην καλύτερη Ζενίτ και θέλουμε να τιμωρήσουμε τα λάθη των μπουκ.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Καλημερίζω τους μπασκετικούς Κουβανέζους. Είπαμε πως είναι μια άκρως μπασκετική εβδομάδα με τη διαβολοβδομάδα. Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, καθώς η στήλη έκανε το απόλυτο, με τα combos στην Ισπανία, αλλά και τα φάουλ στα ειδικά παικτών. Προγνωστικά Euroleague λοιπόν και σήμερα και ελπίζουμε να τιμωρήσουμε τους μπουκ για τις λάθος αποδόσεις σε κάποιους παίκτες.

Δημιουργεί και πληρώνει

Ξεκινάω από την Αγία Πετρούπολη, όπου η Ζενίτ υποδέχεται τη Μπάγερν. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες. Καλό ξεκίνημα για τους Ρώσους με δύο νίκες και μία ήττα εντός προγράμματος στη Μόσχα, αλλά οι Γερμανοί ακόμα δεν έχουν κάνει σεφτέ. Δεν είναι κάθε χρόνο Πασχαλιά και σήμερα είναι δικαίως αουτσάιντερ. Σημαντικό όπλο στην περιφέρειά της ωστόσο, είναι ο Βάιλερ Μπαμπ που τραβάει το κουπί μαζί με τον Ουόλντεν. Έχει 2,7 ασίστ μ.ό σε σχεδόν 29 λεπτά συμμετοχής.

Εκτίμηση: Περιμένω νίκη της Ζενίτ, χωρίς να ξεφύγει το σκορ, αλλά τουλάχιστον 62 πόντους θα τους βάλει η Μπάγερν. Επίσης οι τουλάχιστον 3 ασίστ του Βάλιερ Μπαμπ πληρώνουν στο 2.08!

Το παίρνει πάνω του

Άλμπα και Μπασκόνια συγκρούονται στο Βερολίνο με ανεβασμένη ψυχολογία. Αμφότερες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη απέναντι σε Φενέρ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Δύσκολο παιχνίδι για σημείο, όμως τα κουκιά είναι μετρημένα στους γηπεδούχους. Αρκετά τα προβλήματα απουσιών στη ρακέτα και το βάρος έχει πέσει στους Ντα Σίλβα και Σίκμα. Μπορεί ο πρώτος να αποτελεί έκπληξη με την απόδοσή του, όμως ο δεύτερος έχει αποδείξει την αξία του. Μας πλήρωσε προχθές με 13 πόντους απέναντι σε καλύτερη φροντ λάιν από αυτή της Μπασκόνια.

Εκτίμηση: Ο Σίκμα είναι κινητήριος μοχλός στην Άλμπα και το over 10,5 στους πόντους του είναι ευκαιρία σε απόδοση διπλασιασμού. Ειδικά για έναν παίκτη που παίρνει πολλές προσπάθειες δύο και τριών πόντων.

Combo
20:00
Ζενίτ - Μπάγερν
1 (-2,5) & Μπάγερν over 61,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
20:00
Ζενίτ - Μπάγερν
Β. Μπαμπ over 2,5 ασίστ
2.08
BET: 15 units
Μονό
21:00
Άλμπα - Μπασκόνια
Σίκμα over 10,5 πόντοι
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις