Συνεχίζει το… κυνηγητό η Αργεντινή

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στη σημαντική αναμέτρηση της Αργεντινής με το Περού για τα Προκριματικά του Μουντιάλ έχει η στήλη του Scorakia.

Λάτιν ποντάρισμα Πέμπτης

Καλημερίζω το κοινό μου εδώ στο koubanezos.gr. Στον κουβά πετάχτηκε η τελευταία πρόβλεψη μας, με τους Βέλγους να παίρνουν προβάδισμα 2-0 επί των Γάλλων και να μην επιβεβαιώνεται το anytime score του 1-1 στην αναμέτρηση. Επιστρέφω σήμερα Πέμπτη με προγνωστικά στοιχήματος στη Λατινική Αμερική.

Αργεντινή εναντίον Περού βλέπω στο σημερινό πρόγραμμα, παρότι και τυπικά το παιχνίδι είναι μετά τα μεσάνυχτα και θεωρείτο Παρασκευή. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν 24 παιχνίδια αήττητοι και 8 νίκες στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις τους, δίχως να συμπεριληφθεί το Βραζιλία – Αργεντινή που διακόπηκε.

Παράλληλα, άνοιξα το σκορ στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια τους, δείγμα της κυριαρχίας και της ποιότητάς τους. Μετά και το 3-0 επί της Ουρουγουάης βρίσκονται στο -6 από τους πρωτοπόρους Βραζιλιάνους, στη μάχη για την κορυφή του ομίλου.

Δεν είναι και από τα καλύτερα εθνικά συγκροτήματα το Περού. Δύσκολο το έργο του στο Μπουένος Άιρες, στο οποίο ταξιδεύουν έχοντας στην πλάτη τους 4 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, ενώ στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή του ηττήθηκε στη Βολιβία με 1-0.

Προγνωστικά με… anytime ζαριά

Δεδομένη η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Πιο χαρακτηριστικά, αυτή η διαφορά φαίνεται ξεκάθαρα στο 2.42 που προσφέρεται το goal/goal. Κατ’ εμέ, μόνο εάν χαλαρώσουν οι γηπεδούχοι θα βρει γκολ το Περού. Σε ειδικό θα σταθώ στην αναμέτρηση.

Με σπασμένα τα φρένα η παρέα του Λιονέλ Μέσι, θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της και να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι. Εκτίμηση πως θα σκοράρει δύο τέρματα και θα πάρει προβάδισμα νίκης σχετικά εύκολα. Στο 1.75 το anutime score του 2-0, θα το επιλέξω, με τους Αργεντινούς να συνεχίζουν το κυνηγητό με τη Βραζιλία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:30
Αργεντινή - Περού
Anytime score: 2-0
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις