Πέμπτη στις 8 μ.μ.: Ζωντανά στο SDNA TV η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Eurocup!

Πέμπτη στις 8 μ.μ.: Ζωντανά στο SDNA TV η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Eurocup!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και το SDNA θα είναι εκεί.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και το SDNA θα είναι εκεί, την Πέμπτη στις 8 μ.μ., για να μεταδώσει ζωντανά την πρεμιέρα του στο Eurocup!

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος υποδέχονται την πανίσχυρη πολωνική Πολκοβίτσε της Άρτεμις Σπανού στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που… όδευε ολοταχώς χωρίς τηλεοπτική στέγη, μετά τις απαιτήσεις της κρατικής τηλεόρασης.

Το SDNA με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο κοινό του είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί κανονικά, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν μια αναμέτρηση που ενέχει χαρακτήρα ιστορικό.

Διότι μετά από 20 χρόνια ο Παναθηναϊκός γυρίζει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, λαμβάνοντας μέρος στο Eurocup.

Ο εναρκτήριος αγώνας που σημαίνει το come back του τριφυλλιού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. της Πέμπτης, και θα έχει μετάδοση από τη διαδικτυακή τηλεόραση του SDNA αλλά και την Υβριδική του Open TV, πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ, για όσους διαθέτουν smart tv.

Παναθηναϊκός-Πολκοβίτσε, Πέμπτη στις 8 μ.μ., μόνο στο SDNA TV!

Σε περιγραφή Γιάννη Κουβόπουλου και σχολιασμό Τόλη Κοτζιά.

Pregame: 7:45

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις