Με αγορές σκελών και χάντικαπ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα darts

Darts

Προγνωστικά: Πρεμιέρα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts, στο οποίο εστίασε και ποντάρει σε δυάδα υπερδιπλασιασμού ο Nikolas Kappa.

Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Darts

Καλημέρα απανταχού κουβανέζοι! Σήμερα θα στραφούμε σε άλλα λημέρια μια και βρίσκω λίγο ενδιαφέρον εκεί! Πάμε λοιπόν Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts και σε δυο αναμετρήσεις που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον στοιχηματικά.

Πρώτη ημέρα σήμερα στο τουρνουά και δεκαέξι αθλητές διαγωνίζονται σε αγώνες τύπου Bo11, δηλαδή καλύτερη επίδοση στα έντεκα σκέλη. Ξεκινάμε δηλαδή απευθείας από την “φάση των 16”. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κερδίζει αυτός που θα φτάσει πρώτος στα 6 σκέλη. Οι αναμετρήσεις λοιπόν που θα ασχοληθούμε είναι Χοσέ ντε Σόουζα – Λιούις Γουίλιαμς και Μενσού Σούλιοβιτς – Άνταμ Χαντ. Θα κάνω μια μικρή ανάλυση με σειρά διεξαγωγής για κάθε αγώνα.

Τους βάζει δύσκολα ο “μικρός”

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση Χοσέ ντε Σόουζα – Λιούις Γουίλιαμς, από την μια πλευρά ο ντε Σόουζα αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης και αποτελεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την σημερινή αναμέτρηση. Η λογική μου όμως λέει ότι ο νεαρός Ιρλανδός (μόλις 19  ετών!)  Γουίλιαμς έχει αρχίσει και δείχνει ότι στο σύντομο μέλλον έχει την κλάση να πρωταγωνιστήσει. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ήδη είναι στο Top 100 των καλύτερων αθλητών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν τον Αύγουστο για το Players Championship 21 και κρίθηκε στα 10 σκέλη, με 4-6 υπέρ του ντε Σόουζα. Έκτοτε ο νεαρός Γουίλιαμς βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του, που ως αναμενόμενο είναι ως επί το πλείστον μεγαλύτερη κατάταξη, καθώς δεν υπάρχει παιχνίδι που έχει κριθεί σε λιγότερο από 8 σκέλη. Συνεπώς στα  τελευταία 9 παιχνίδια είτε νίκες, είτε ήττες, επαληθεύεται το over 7,5 σκέλη.  Αντίστοιχα στατιστικά συναντάμε και για τον ντε Σόουζα, με 9/12, ή αλλιώς 75% των παιχνιδιών του να επαληθεύουν το over 7,5.

Με την λογική ότι στο παιχνίδι σήμερα θα είναι σοβαροί ώστε να προκριθούν στα προημιτελικά. Πρέπει να διέπονται από σοβαρότητα καθώς το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts είναι πολύ μεγάλη διοργάνωση. Χωρίς να θέλω να επιλέξω σημείο, μια και θεωρώ ότι ο μικρός μπορεί να κάνει την έκπληξη, θα πάμε σε αγορές σκελών. Έτσι με βάση τη στατιστική θα πάμε στο over 8,5 σκέλη σε απόδοση 1.44. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι ακόμη μια αναμέτρηση των Χοσέ ντε Σόουζα – Λιούις Γουίλιαμς τον Μάρτιο του 2020 για το UK Open έληξε πάλι 4-6.

Πολύ ανώτερος ο Αυστριακός

Στην επόμενη αναμέτρηση που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, είναι η Μενσού Σούλιοβιτς – Άνταμ Χαντ. Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, μια και ο Σούλιοβιτς αδίκως έχει πέσει στην κατάταξη. Όλοι θυμόμαστε την πρόσφατη πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του World Series Finals το 2019.

Από την άλλη πλευρά ο Χαντ βρίσκεται στο νούμερο 52 της κατάταξης και δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα. Μάλιστα στα τελευταία 10 παιχνίδια μετρά μόνο 4 νίκες, καμία εξ αυτών με παίκτη υψηλότερης κατάταξης. Ακόμη στις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουμε δύο νίκες του Σούλιοβιτς με 6-0 και 6-3.

Αυτό με ωθεί στο να επιλέξω τον άσσο με -1,5 σκέλη χάντικαπ. Μια και μιλάμε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts , θεωρώ ότι ο Αυστριακός θα μπει δυνατά για να τελειώσει την αναμέτρηση όσο νωρίτερα γίνεται. Αυτή τη στιγμή ο άσσος βρίσκεται στο 1.61 και θα το συνδυάσω με τα σκέλη του προηγούμενου ματς.

Δυάδα απόδοσης 2.33
23:10
Χοσέ ντε Σόουζα - Λιούις Γουίλιαμς
Over 8,5 σκέλη
1.44
00:00
Μενσού Σούλιοβιτς - Άνταμ Χαντ
1 (-1,5 σκέλη)
1.61
BET: 16 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις