Indian Wells με δυάδα στο 2.62

Indian Wells με δυάδα στο 2.62

Δυάδα απ' τον τέταρτο γύρο του Indian Wells έχει στα σημερινά του προγνωστικά ο Σουμπάλας.

Ο Αμερικανός νούμερο 60 στον Κόσμο Τόμι Πολ θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Κάμερον Νόρι στους «16» του Indian Wells. Μία μάχη που αναμένεται αρκετά αμφίρροπη καθώς οι δύο παίχτες προέρχονται από μεγάλες προκρίσεις, ο 24χρονος Αμερικανός κατάφερε να αποκλείσει το νούμερο 4 του ταμπλό Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-1 σετ πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός καθώς υπήρχαν συνέχεια διακυμάνσεις στο σκορ. Ο Πολ κατέκτησε το πρώτο σέτ με 6-4, ο Ρούμπλεφ όμως δεν είχε παραδώσει τα όπλα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ επικρατώντας με 6-3. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ ο Αμερικανός κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο μπρέικ στο τελευταίο γκέιμ και διαμόρφωσε το τελικό 7-5. Στην αντίπερα όχθη ο Νόρι απέκλεισε τον Μπαουτίστα Αγκούτ στα τρία σετ, σε μια σκληρή μάχη όπου προηγήθηκε ο Βρετανός με 6-4, έχασε το δεύτερο σετ με 7-5 και έκλεισε το παιχνίδι στο τρίτο σετ με σχετική ευκολία 6-3 καθώς εκμεταλλεύτηκε το μπρέικ που έκανε από το πρώτο γκέιμ.

Οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί ξανά δύο φορές σε έναν αγώνα Challenger το 2016, όπου είχε επικρατήσει ο Πολ με 2-1 σετ και πιο πρόσφατα στις 1 Φεβρουαρίου του 2021 στην Μελβούρνη όπου πάλι απέσπασε την νίκη ο Αμερικανός με 2-1 σετ. Ο Πολ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και με την βοήθεια και του κόσμου πιστεύω πως μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 3,5 γκέιμ. 

Ντιέγκο Σβάρτσμαν – Κάσπερ Ρουντ

Ο Αργεντίνος γλύτωσε από τα δόντια του χάρου, εκεί που ήταν δεμένος στα σχοινιά όντως πίσω με σετ και μπρέικ από τον Ντάνιελ Έβανς κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Στον δρόμο του βρέθηκε ο Κάσπερ Ρουντ, όπου δυσκολεύτηκε εξίσου με αντίπαλο τον Χάρις Λόιντ, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο του στα σετ.

Ο Νορβηγός είναι ίσως ο πιο βελτιωμένος παίχτης από την αρχή της σεζόν, από εκεί που θεωρούνταν παίχτης αποκλειστικά των χωμάτινων επιφανειών, έχει καταφέρει να προσαρμόσει το παιχνίδι του πλέον και στις σκληρές επιφάνειες και μάλιστα με μεγάλες επιτυχίες. Το σερί του Ρουντ συνεχίζεται και θεωρώ ότι ούτε ο Σβάρτσμαν θα καταφέρει να το χαλάσει. Είναι δύο παίχτες που αρέσκονται να παίζουν από την baseline με καλά τοποθετημένα χτυπήματα, πιστεύω θα δούμε αρκετά ωραία ράλι στο παιχνίδι και θα έχει διάρκεια.

Ο Αργεντίνος σε όλες του τις αναμετρήσεις έχει πάει στα τρία σετ, δεν είναι απίθανο να γίνει και αύριο αυτό, οπότε θα καταλήξω στην νίκη του Ρουντ σε συνδυασμό με το οβερ 19,5.

Δυάδα απόδοσης 2.62
21:00
Σβάρτσμαν - Ρουντ
2 & over 19.5
2.20
22:00
Πoλ - Νόρι
2 (+3,5 γκέιμ)
1.19
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις