Όρια στα πονταρίσματα της Super League 2

Super League 2

Σε επιβολή ορίων πονταρισμάτων για το πρωτάθλημα της Super League 2 προχώρησε η ΕΕΕΠ.

Όρια πλέον στην Super League 2! Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών, προχώρησε στη θέσπισπη ορίων πονταρισμάτων για τους αγώνες της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, με την με αριθμό 600/07.10.2021 απόφασή της, η ΕΕΕΠ θέτει όρια στοιχηματισμού για το pre game στοίχημα έως 600 ευρώ ανά στοίχημα και για το Live στοίχημα έως 300 ευρώ ανά στοίχημα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα στοιχεία απ’ τα οποία προέκυψε η παραπάνω απόφαση, προέρχονται από την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.), η οποία μετά την αξιολόγηση αναφορών κατέληξε πως υπάρχουν ικανές ενδείξεις ώστε να ληφθούν προληπτικά όρια στοιχηματισμού.

Απόφαση που αποτελεί σταθμό, καθώς είναι η πρώτη η οποία εκδίδεται ως αποτέλεσμα στενής συνεργασίας των ΕΠΑΘΛΑ και ΕΕΕΠ. Φυσικά, στόχος της είναι η καταπολέμηση χειραγωγημένων παιχνιδίων της Super League 2.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις