Στοίχημα σνούκερ: Τα ρέστα μας στον Rocket

Στοίχημα σνούκερ: Τα ρέστα μας στον Rocket

Ο Ρόνι Ο'Σάλιβαν έπαιξε βαριεστημένα χθες, αλλά μπορεί να παρουσιαστεί ορεξάτος αύριο. Σε κάθε περίπτωση, ο Άλφι Μπέρντεν δεν τον τρομάζει.

Η δεύτερη ημέρα του Northern Ireland Open δεν κύλησε τόσο καλά στοιχηματικά, αφού μόνο η πιθανότητα έκπληξης στο ματς του Μαρκ Σέλμπι μας βγήκε. Ο Τσάο Γιουπένγκ έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, όμως αστόχησε υπό πολύ δύσκολες προϋποθέσεις στην τελευταία μαύρη του ματς. Και ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν άφησε να πάει χαμένο το δώρο.

Έτσι, η αποχή από το στοίχημα κρίθηκε επιβεβλημένη σήμερα. Και, αν κρίνουμε από την εξέλιξη όσων αγώνων έχουν τελειώσει ήδη, δεν χάθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/10) που περιλαμβάνει αγώνες τόσο της φάσης των «64» όσο και εκείνης των «32».

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν νίκησε στο ρελαντί τον Άντι Χικς (4-1) και δεν αρνήθηκε στις δηλώσεις του ότι… βαρέθηκε τη ζωή του. Τα έχει αυτά ο Rocket και δεν μας προξενούν εντύπωση. Αύριο το απόγευμα (όχι πριν τις 16:00), στον αγώνα του με τον Άλφι Μπέρντεν, μπορεί να εκθειάζει την ατμόσφαιρα στην αρένα και να «πετάει» και αγωνιστικά – κάτι που δεν συνέβη επ’ ουδενί χθες.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Ο’Σάλιβαν δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν τον Μπέρντεν σε επίσημο επαγγελματικό αγώνα! Κάτι πραγματικά περίεργο αν αναλογιστούμε ότι οι δύο παίκτες συνυπάρχουν στο Tour για περισσότερα από 25 χρόνια. Αυτό, πάντως, δεν αλλάζει πολύ το πώς θα προσεγγίσουμε στοιχηματικά το ματς.

Ο Μπέρντεν έχει στοιχεία που τον κάνουν συμπαθή στο κοινό. Τόσο ως τύπος, με την πρότερη ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και όσα γράφει στο Twitter, αλλά και ως παίκτης. Έχει επιθετική νοοτροπία, ιδιαίτερο στιλ, απλώς… κάτι του λείπει για να πάει ψηλότερα. Δύσκολα θα προβληματίσει τον Ο’Σάλιβαν, ο οποίος θα ορίσει το πώς θα κυλήσει το ματς.

Η λογική λέει ότι ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα παρουσιαστεί βελτιωμένος. Βάσει αποδόσεων, βέβαια, το χάντικαπ 2,5 frames (με γερό ποσό για ποντάρισμα) θα ήταν μονόδρομος έτσι κι αλλιώς. Εκτός κι αν κάποιος πιστεύει στην έκπληξη.

Μακριά απ’ τον Χίγκινς

Ο Τζον Χίγκινς μας απογοήτευσε χθες, στο ματς με τον Φαράχ Ατζάιμπ. Νίκησε μεν, αλλά με 4-2 και χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, παρότι στο δεύτερο frame έφτασε αρκετά κοντά σε maximum break. Σήμερα στις 15:00 αντιμετωπίζει πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο, τον Λούκα Μπρεσέλ και πρέπει να βελτιωθεί πολύ για να μη βρεθεί προ εκπλήξως.

Ο Βέλγος νίκησε 4-2 τον Λιανγκ Γουενμπό και ευελπιστεί να επανέλθει στα καλά (προ τετραετίας) στάνταρ του. Το ματς είναι επίφοβο και δεν θα το αγγίξουμε. Δεν είναι πολύ υψηλή και η απόδοση της νίκης Μπρεσέλ για να μας βάλει σε πειρασμό (2.50).

Δυάδα με over

Μια συμπαθητική δυάδα από over προκύπτει από δύο λιγότερο εμπορικά ματς. Το πρώτο είναι αυτό του Γιαν Μπινγκτάο, ο οποίος κινδύνευσε με αποκλεισμό από τον Ντουέιν Τζόουνς (4-3 από 1-3), με τον Όλιβερ Λάινς. Ο τελευταίος δείχνει αναγεννημένος φέτος (νίκησε 4-0 τον Μπεν Γούλαστον χθες) και περιμένουμε να βάλει δύσκολα στον θριαμβευτή του Masters. 

Το δεύτερο είναι αυτό του Στιούαρτ Μπίνγκαμ με τον Άσλι Κάρτι. Ζευγάρι 1ου γύρου του καλοκαιρινού Παγκοσμίου του 2020, με τον διοπτροφόρο Κάρτι να δείχνει τα δόντια του στο δεύτερο σκέλος. Περιμένουμε να πάρει τουλάχιστον δύο frames και αύριο, δεδομένου ότι ο παγκόσμιος του 2015 δεν είχε εύκολο έργο ούτε χθες (4-2 τον Σαμ Κρέγκι).

Έκπληξη στο break

Ο Τζαντ Τραμπ έδειξε τι μπορεί να κάνει στους άπειρους αντιπάλους σήμερα το απόγευμα. Όχι απλώς συνέτριψε 4-0 τον 17χρονο Γκάο Γιανγκ, αλλά δεν του επέτρεψε να πάρει ούτε πόντο! Δεν ήταν ότι έκανε πολλά λάθη ο μικρός. Απλώς δεν του δόθηκε η ευκαιρία καλά-καλά να παίξει.

Ο Λου Νινγκ δεν είναι Γκάο, βέβαια. Έχει καθιερωθεί στο Tour και κοιτάζει πλέον προς το top 16, αν και φαίνεται να του λείπει αυτό το κάτι για να πεις ότι θα φτάσει κάποτε να διεκδικεί τίτλους. Σε ένα best of 7, όμως, μπορεί να κάνει ζημιά σε έναν κορυφαίο παίκτη.

Οι αποδόσεις των χάντικαπ δεν εμπνέουν, οπότε θα κυνηγήσουμε ένα fun bet με το υψηλότερο break του ματς. Ότι θα προέλθει, δηλαδή, απ’ τον Λου κι όχι τον Τραμπ, ο οποίος έχει κάνει μόνο δύο centuries μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Μονό
16:00
Ο'Σάλιβαν - Μπέρντεν
1 (-2,5)
1.61
BET: 30 units
Δύαδα (συνολικής απόδοσης 3.06)
16:00
Γιαν - Ολ. Λάινς
Over 5,5 frames
1.61
21:00
Μπίνγκαμ - Κάρτι
Over 5,5 frames
1.90
BET: 15 units
Fun Bet
22:00
Τραμπ - Λου
Λου υψηλότερο break
3.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις