ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πρόκληση και για τους δύο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Πρόκληση και για τους δύο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πρόκληση και για τους δύο

AEK

Νέος προπονητής στην ΑΕΚ και ο Blackbird σχολιάζει την επιλογή των «κιτρινόμαυρων» να επιλέξουν τον Αργύρη Γιαννίκη, ως αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

ΑΕΚ: Με νέο οδηγό

Πρόωρο τέλος έλαβε η συνεργασία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί παρελθόν. Διάδοχος του, στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης, είναι ο Αργύρης Γιαννίκης.

Το προφίλ του Γιαννίκη

Απόφοιτος της προπονητικής σχολής της Κολωνίας, μιας πολύ απαιτητικής σχολής, η οποία κάθε χρόνο έχει μετρημένους αποφοίτους. Εύκολα λοιπόν συμπεραίνουμε πως η επιλογή του δεν έγινε τυχαία. Υπήρξε συμμαθητής με τον Νάγκελσμαν, τον νυν προπονητή της Μπάγερν Μονάχου.

Επέλεξε τον δρόμο της προπονητικής, όταν έπειτα από τους συνεχείς τραυματισμούς κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Άφησε στην άκρη τις σπουδές του πάνω στα οικονομικά για την προπονητική. Αποφοίτησε, δούλεψε και το καλοκαίρι του 2019 ήρθε στην Ελλάδα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Το project που του έλαχε να αναλάβει ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μόλις υποβιβασμένος και με στόχο φυσικά την σύντομη επάνοδο στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας. Σε μια ιδιαίτερη και λειψή σεζόν, αφού το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της όλης κατάστασης με τον covid. Όταν όλα σταμάτησαν και ο κόσμος μπήκε στο off, η ομάδα των Ιωαννίνων βρισκόταν στην πρώτη θέση και επτά βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης. Με δύο ήττες σε όλες τις διοργανώσεις ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ εκείνη την χρονιά. Μια με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και στο κύπελλο από τον Παναθηναϊκό.

Η επόμενη σεζόν βρίσκει τον Γιαννίκη και την ομάδα του στην 1η κατηγορία. Τα λόγια είναι περιττά και τα γεγονότα πρόσφατα. Επιγραμματικά:  Οι ήττες στο γκολ από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ισοπαλίες με τον Άρη, ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού στο κύπελλο, όπου τον κέρδισε δις και η ανταγωνιστικότητά του στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό.

Να στηριχτεί το ρίσκο

Η ΑΕΚ τον επέλεξε σε καθεστώς βιασύνης, ώστε να αδράξει την ευκαιρία της διακοπής ο Έλληνας τεχνικός και να δουλέψει με την ομάδα, αλλά και να μην αγωνιστεί η ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή στον ερχόμενο αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Ρόλο στην επιλογή του φυσικά, έπαιξε και το ωραίο ποδόσφαιρο που παρουσίασε με τους Ηπειρώτες.

Η επιλογή Γιαννίκη ενέχει ρίσκο, κακά τα ψέματα. Και για αυτόν η νέα του θέση αποτελεί πρόκληση, καθώς είναι πρώτη φορά που αναλαμβάνει τα ηνία ομάδας, με το μέγεθος της Ένωσης. Επιπλέον καλείται να διαχειριστεί και ονόματα όπως ο Τσούμπερ, αλλά και «δύσκολους» χαρακτήρες, όπως οι Βράνιες και Τζαβέλλας.

Σίγουρος για το κατά πόσο θα πετύχει δεν είναι κανείς. Στην ΑΕΚ κόσμος και διοίκηση είναι σαφές ότι θέλουν να δουν όμορφο ποδόσφαιρο και η επιλογή με βάση αυτό κινείται σε σωστό πλαίσιο. Το σημαντικό όμως είναι δοθεί πίστωση χρόνου στον νέο προπονητή και να μην «στηθεί» στα έξι μέτρα στις αποτυχίες, που είναι και αυτές πάντα στο πρόγραμμα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις