ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Indian Wells με δυάδα εξιλέωσης

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Indian Wells με δυάδα εξιλέωσης

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Indian Wells με δυάδα εξιλέωσης

Προγνωστικά τένις

Προβλέψεις Indian Wells. Τα παιχνίδια του τέταρτου γύρου περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και ήρθε η ώρα για επιστροφή στα ταμεία.

Μας τα χάλασε ο Έβανς προχθές καθώς έχασε 10 (!) συνεχόμενα γκέιμς και δεν μας πλήρωσε την δυάδα. Ο Μεντβέντεφ δυσκολεύτηκε μόνο σε ένα σετ, ενώ ο Ντιμιτρόφ επιβεβαίωσε απόλυτα την άποψή μου. Προβλέψεις Indian Wells, με τα παιχνίδια για τον τέταρτο γύρο να διεξάγονται σήμερα στην Καλιφόρνια.

Σβάρτσμαν – Ρουντ

Με σετ και μπρέικ βρέθηκε πίσω ο Σβάρτσμαν, κατάφερε όμως να κάνει μία τρομερή ανατροπή. Έχοντας χάσει το πρώτο σετ και με το σκορ 4-2 υπέρ του Έβανς στο δεύτερο, κατάφερε να γυρίσει τον διακόπτη. Πήρε 10 συνεχόμενα και τελικά πήρε την νίκη. Δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση για τον Αργεντίνο στα τρία σετ. Παίζει εξαιρετικά από την βασική γραμμή και δείχνει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του.

Από το πρώτο πολύ σημαντικό τεστ προέρχεται ο Κάσπερ Ρουντ. Επιβίωσε στην μάχη κόντρα στον Χάρις και συνεχίζει το νικηφόρο του σερί. Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Νορβηγός. Σέρβιρε εξαιρετικά, χωρίς να δεχθεί μπρέικ σώζοντας και τις 8 ευκαιρίες του αντιπάλου του. Αυτή ήταν η ένατη συνεχόμενη νίκη για τον Ρουντ. Απέναντι στον Σβάρτσμαν μετράει τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια. Μέσα στο 2021 όμως, τον έχει κερδίσει και τις δύο φορές που συναντήθηκαν, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ.

Είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Ρουντ και παίζει εξαιρετικό τένις αυτή την περίοδο. Προβλέψεις Indian Wells, με την νίκη του Νορβηγού να δίνεται πολύ χαμηλά (1.40+) και δικαιολογημένα. Πάρα πολύ μου αρέσει το ακριβές σκορ 2-0 υπέρ του Ρουντ, αλλά δεν θα το ρισκάρω. Το να κερδίσει το πρώτο σετ και τον αγώνα, ανεξαρτήτως σκορ πληρώνει εξαιρετικά και θα το προτιμήσω.

Μεντβέντεφ – Ντιμιτρόφ

Όπως ακριβώς περίμενα πήρε την πρόκριση ο Μεντβέντεφ. Δυσκολεύτηκε στο δεύτερο σετ όπου χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να το κατακτήσει. Έφτασε σε ακόμα μία νίκη χωρίς να χάσει σετ και δείχνει σιγά σιγά να ανεβάζει την απόδοσή του. Σερβίρει τρομερά, χωρίς να αφήνει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του να τον απειλήσουν. Συνολικά, ο Ρώσος έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες έχοντας χάσει μόλις ένα σετ από τα 28 που έχει παίξει.

Όσον αφορά τον Ντιμιτρόφ, μπορεί να μην δυσκολεύτηκε όσο περίμενα αλλά πήρε την πρόκριση. Κατάφερε να βρει τις απαντήσεις στα σερβίς του Οπέλκα, φθάνοντας σε μία πολύ εύκολη επικράτηση. Δεν πιέστηκε καθόλου στο δικό του σερβίς, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσει κανένα μπρέικ πόιντ. Οι δύο αθλητές συναντήθηκαν στο Σινσινάτι με τον Μεντβέντεφ να επικρατεί με 2-0 (6-3, 6-3). Συνολικά 3 νίκες έχει πετύχει ο Ρώσος και μόλις 1 ο Ντιμιτρόφ, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Όπως και στο παιχνίδι με τον Κραΐνοβιτς, το σύνολο των γκέιμ βρίσκεται αρκετά χαμηλά. Προβλέψεις Indian Wells με νίκη του Μεντβέντεφ αλλά και over στο σύνολο των γκέιμς. Στην πράξη πιστεύω πως ο Ντιμιτρόφ μπορεί να πάρει 6 γκέιμς τουλάχιστον. Αλλά δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορέσει να νικήσει τον αντίπαλό του.

Δυάδα απόδοσης 2.70
21:00
Σβάρτσμαν - Ρουντ
Ρουντ να κερδίσει το 1ο σετ & τον αγώνα
1.72
22:20
Μεντβέντεφ - Ντιμιτρόφ
1 & Over 17,5
1.57
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις