ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ραντεβού με την ιστορία για την Εθνική Ελλάδος στην Στοκχόλμη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ραντεβού με την ιστορία για την Εθνική Ελλάδος στην Στοκχόλμη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ραντεβού με την ιστορία για την Εθνική Ελλάδος στην Στοκχόλμη

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδος: Στην Στοκχόλμη κρίνεται το μέλλον της. Ποια τα σενάρια πρόκρισης, τα αγωνιστικά νέα, η παράδοση και οι αποδόσεις.

Το απόλυτο ματς. Ο «τελικός» για την Εθνική Ελλάδος. Αν οι διεθνείς και ο Φαν’τ Σχιμ θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους ζωντανές για την δεύτερη θέση, πρέπει να φύγουν με το διπλό απ’ το κατάμεστο «Φρεντς Αρίνα» της Στοκχόλμης.

Σε καλό μομέντουμ οι Σουηδοί

Σχετικά εύκολο 3-0 επί του Κοσόβου για την Σουηδία. Τα γκολ της, πέτυχαν οι Φόρσμπεργκ, Ισάκ και Κουέισον. Ο Γιάνε Άντερσον έδωσε μερικές ανάσες, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως θα προβεί σε δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του Σαββάτου. Ο Λίντελοφ που είχε πάρει άδεια καθώς έγινε πατέρας επιστρέφει, ενώ την θέση του τιμωρημένου Κουλουσέφσκι αναμένεται να καλύψει ο Κουέισον. Σε περίπτωση ήττας μπλέκει άσχημα, με νίκη περνά στην πρώτη θέση, ενώ η ισοπαλία δεν θεωρείται κακό αποτέλεσμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν – Κραφτ, Λίντελοφ, Ντάνιελσον, Ογκούστινσον – Κλάεσον, Έκνταλ, Κ. Όλσον, Φόρσμπεργκ – Ισάκ, Κουέισον.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Ρόμα), Ντόλμπεργκ (Ντονκάστερ), Νόρντφελντ (ΑΪΚ).
Αμυντικοί: Μ. Όλσον (Μάλμε), Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ογκουστίνσον (Σεβίλλη), Κραφτ (Νιούκαστλ), Ντάνιελσον (Ντάλιαν), Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Στάρφελτ (Σέλτικ), Σούντγκρεν (Άρης), Μιλόσεβιτς (ΑΪΚ).
Μέσοι: Φόρσμπεργκ (Λειψία), Έκνταλ (Σαμπντόρια), Κλάεσον (Κράσνονταρ), Κ. Όλσον (Άντερλεχτ), Σέμα (Γουότφορντ), Έρικσον (Γιουργκόρντεν), Καγιούστε (Μίντιλαντ), Κάρλσον (Άλκμααρ).
Επιθετικοί: Κουέισον (Αλ-Ετιφάκ), Ισάκ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Γιόκερες (Κόβεντρι).

Ή τώρα ή ποτέ για την Εθνική Ελλάδος

Σημασία δεν έχει ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα. Ειδικά όταν μιλάμε για Εθνικές ομάδες. Και το αποτέλεσμα για την Ελλάδα ήρθε στο Μπατούμι. Μπορεί να χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 90’ κατόπιν υπόδειξης του VAR, με τον Μπακασέτα να το αξιοποιεί και η δουλειά έγινε. Έβαλε και δεύτερο ο Πέλκας στο 95’ και όλα μια χαρά. Πλέον, στο χέρι της είναι όλα. Παραδόξως, είναι η μόνη Εθνική ομάδα που παραμένει αήττητη, και δεν βρίσκεται στη δυάδα του ομίλου της. Για την ακρίβεια, συμπληρώνει σήμερα δύο χρόνια χωρίς ήττα! Τελευταία αυτή απ’ την Ιταλία το 2019. Στα αγωνιστικά, σημαντική η απώλεια του Τζαβέλλα, η οποία ήρθε να προστεθεί σε αυτή του Ζέκα. Ο Φαν’τ Σχιπ, λογικά δεν θα αλλάξει σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Βλαχοδήμος – Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης – Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Τσιμίκας – Μπακασέτας – Μασούρας, Παυλίδης.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (Σέριφ).
Αμυντικοί: Σταφυλίδης (Μπόχουμ), Πούγγουρας (Παναθηναϊκός), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Μαυροπάνος (Στουτγάρδη), Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός).
Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Πέλκας (Φενερμπαχτσέ), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Τβέντε), Τζόλης (Νόριτς), Βρουσάι (Ολυμπιακός).
Επιθετικοί: Παυλίδης (Άλκμααρ), Δουβίκας (Ουτρέχτη).

Τα σενάρια

Με την Ισπανία των 6 ματς στους 13 βαθμούς, την Σουηδία των 5 στους 12 και την Ελλάδα των επίσης 5 στους 9, καταλαβαίνει κανείς πως ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας, θα είναι κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του Φαν’τ Σχιπ. Κι αυτό γιατί η διαφορά των τριών βαθμών θα παραμείνει και είναι ουσιαστικά, όχι όμως και τυπικά, αδύνατο να καλυφθεί στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια.

Η παράδοση

Αυτό θα είναι το όγδοο ματς μεταξύ των δύο χωρών. Στα προηγούμενα εφτά, κεφάλι έχει η Εθνική Ελλάδος με ρεκόρ 3-3-1 απ’ το 1981 και μετά. Υπάρχει βέβαια και ο προ… αιώνος διασυρμός με 9-0. Αγώνας που διεξήχθη το 1920!

Όσον αφορά τους αγώνες στην Σουηδία, αυτοί είναι μόλις δύο, με την Εθνική μας να πανηγυρίζει μία νίκη, ενώ το δεύτερο παιχνίδι έμεινε στο Χ.

Οι αποδόσεις

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις, με την Σουηδία φαβορί του 1.87, το Χ στο 3.15 και το διπλό της Ελλάδας στο 5.00. Σαν να μην σέβονται το αήττητο της «γαλανόλευκης» τα σετ…

Επίσης, αναμένουν κλειστό ματς με το under 2,5 να προσφέρεται στο 1.62 και το over 2,5 στο 2.32. Φαβορί και το no goal, το οποίο «παίζει» στο 1.75 ενώ το αμφίτερμα βρίσκεται στο 2.02.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις