Ο Οκόμπο δένει… κόμπο την άμυνα της Εφές

Ο Οκόμπο δένει... κόμπο την άμυνα της Εφές

Στην ποιότητα του rookie Έλι Οκόμπο καθώς και σε δύο safe επιλογές στοχεύει ο Guibert.

Διπλή αγωνιστική στην Euroleague αυτή την εβδομάδα άρα διπλοβάρδια. Θέλει να με ξεκάνει το αφεντικό και θα ζητήσω υπερωρίες. Ξέρω βέβαια τι θα… πάρω οπότε θα προτιμήσω να βγάλω κέρδος ποντάροντας σε ειδικά της Euroleague. Πάμε λοιπόν για τα ματς της Τρίτης..

Ειδικά Euroleague: Με την ποιότητα του rookie

Πρώτη επιλογή ο Έλι Οκόμπο. Ποιος είναι αυτός θα αναρωτηθείτε. Είναι ο νέος ηγέτης της Βιλερμπάν. Φοβερό prospect, μέχρι πέρυσι έπαιζε στη G-League και τον άφησαν οι Αμερικανοί να «ψηθεί» στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν και στο ματς με τη Εφές που περιμένω να έχει υψηλό ρυθμό θα πάρει προσπάθειες για να κάνει το «κομμάτι» του απέναντι στον Σέιν Λάρκιν. Το over 11,5 πόντοι (τους ξεπέρασε και στα 2 πρώτα ματς) στο 2.00 είναι value bet.

Δυάδα safe επιλογών

Και μια δυάδα για «σβήσιμο». Θα επιμείνω στα over 1,5 κερδισμένα φάουλ του βασικού σέντερ της Μπάγερν Οθέλο Χάντερ (είχε 4 και 2 αντίστοιχα στα δύο πρώτα ματς) εναντίον της Ουνίξ στο Καζάν (στο 1.50) μαζί με ένα εύστοχο τρίποντο από τον φορτσάτο Ουέιντ Μπάλντγουιν της Μπασκόνια εναντίον του Παναθηναϊκού. Προσπάθειες παίρνει (είχε 1/7 με το Μιλάνο) και περιμένω να το κάνει ξανά (στο 1.40). Συνολική απόδοση στο 2.10.

Δυάδα απόδοσης 2.10
19:00
Ουνίξ Καζάν - Μπάγερν Μονάχου
Ο. Χάντερ over 1,5 κερδισμένα φάουλ
1.50
21:00
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
Ο. Μπάλντγουιν over 0,5 εύστοχα τρίποντα
1.40
BET: 20 units
Μονό
21:00
Βιλερμπάν - Εφές
Έ. Οκόμπο Over 11,5 πόντοι
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις