Να παίξει τα ρέστα της στην Σουηδία

Προγνωστικά

Προγνωστικά Mundial: Τελικός για την Ελλάδα, να δείξει τα δόντια της η Πολωνία. Αναλύει ο Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας, σήμερα έφτασε η μέρα όπου η εθνική καλείται να αντιμετωπίσει την Σουηδία μέσα στη Στοκχόλμη σε ένα παιχνίδι που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός για την εθνική μας. Άρα όπως όλοι περιμένετε σήμερα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Ελλάδας αλλά και με την γειτονική Αλβανία η οποία παίζει και αυτή παιχνίδι πρόκρισης με την Πολωνία. Πάμε αναλυτικότερα στα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Βγήκε νικήτρια στο Μπατούμι

Ανάποδα θα ξεκινήσω σήμερα και αυτό γιατί παίζει η εθνική μας το ματς της χρονιάς. Μπορεί να έκανε φάσεις αλλά δεν ήταν κλασσικές οι ευκαιρίες που έχανε και είχε πρόβλημα στο γκολ. Το 0-0 έμενε και η εθνική ήταν με την πλάτη στον τοίχο, είχε την κατοχή και μετά από μία κόντρα στην περιοχή δόθηκε πέναλτι για χέρι (καλά να είναι το VAR) το οποίο σχεδόν κανένας δεν το είχε αντιληφθεί. Tο λες και δώρο θεού. Έτσι η εθνική μας έκανε το 1-0 στο 90′ και στο 94′ ο Πέλκας κλείδωσε την νίκη μετά από ένα μοιραίο λάθος της άμυνας. Σήμερα όμως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα απ’ ότι ήταν στην Γεωργία και η απουσία του Τζαβέλλα θα παίξει μεγάλο ρόλο και ένα ερωτηματικό στο σύστημα του Φαν Σχιπ αφού μπορεί να παίξει και το 3-5-2 αλλά και να γυρίσει με 4άδα πίσω.

Η Σουηδία έκανε εύκολη νίκη κόντρα στο Κόσοβο με 3-0 και έριξε ρυθμούς στο 2ο ημίχρονο ξεκουράζοντας αρκετούς παίκτες. Καλό και ευχάριστο νέο είναι η απουσία του Κουλουσέφσκι αφού συμπλήρωσε κάρτες. Έχει τρομερό ρόστερ και ανώτερο από την εθνική μας. Εξαιρετική στην έδρα της, έχει 3/3 στον όμιλο και είναι αήττητη στα τελευταία 10 ματς.

Οι Σουηδοί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και περισσότερη ποιότητα ειδικά στην επιθετική γραμμή. Έχουν 12 βαθμούς και παίζουν για δύο αποτελέσματα ενώ η Ελλάδα πάει ξεκάθαρα για την νίκη. Θα πρέπει να ανοιχτεί η Ελλάδα αν θέλει να προκριθεί, και οι Σουηδοί μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Να βρουν γκολ πριν το 70′ μας πληρώνει σε καλή απόδοση για δυάδα, ενώ μονό ποντάρισμα στα σουτ εντός εστίας για τους γηπεδούχους.

Πάει να γράψει ιστορία…

Η Αλβανία μετά το σημαντικό διπλό μέσα στην Ουγγαρία έστω με μισό μηδέν, κατάφερε να διατηρήσει την δεύτερη θέση, ενώ σε απόσταση αναπνοής με 1 πόντο διαφορά βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλο η Πολωνία. Δεν εντυπωσίασε αλλά ήταν αποτελεσματική ενώ έφευγε αρκετές φορές κατά κύματα σε αντεπιθέσεις. Έδειξε σταθερότητα πίσω αλλά και πάλι το ρόστερ δεν είναι για Μουντιάλ και αργά ή γρήγορα θα φανεί πως έχει ταβάνι.

Η παρέα του «Λέβα» νίκησε εύκολα το Σαν Μαρίνο με 5-0 και πλέον στόχος είναι η σημερινή νίκη για να πάρει την 2η θέση που δίνει ανάλογα ένα εισιτήριο για το Κατάρ. Στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου ήρθαν 4-1 σε μία απίστευτη βραδιά για τους γηπεδούχους, αφού δείξανε από την αρχή ποιος ήταν το αφεντικό.

Τρομάζει το ρόστερ της Πολωνίας ειδικά κόντρα σε μία Αλβανία που είναι ήδη πολύ ψηλά για την ομάδα που έχει. Για διπλό το βλέπω το ματς αλλά θα πονταριστεί σε draw no bet για να μπει σε δυάδα στα προγνωστικά.

Δυάδα (απόδοσης 2.35)
21:45
Σουηδία - Ελλάδα
Σουηδία γκολ πριν το 70'
1.50
21:45
Αλβανία - Πολωνία
2 dnb
1.55
BET: 20 units
Μονό
21:45
Σουηδία - Ελλάδα
Σουηδία over 4.5 σουτ εντός στόχου
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις