Προγνωστικά: Δύσκολα η Ελλάδα

ellada-ethniki

Λίγα γκολ στον ‘’τελικό’’ της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, επιβάλλεται οι τρεις βαθμοί για την Ουκρανία στην έδρα της κόντρα στη Βοσνία.

Καλησπέρα κύριοι. Το απόλυτο είχαμε προχθές στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Ισπανία. Η βασική μας πρόταση το 2-3 πέρασε, καθώς και η έμπνευση να δεχτεί κάρτα ο Πολ Πογκμπά μας δικαίωσε. Πάμε σήμερα να δούμε στα προγνωστικά Μουντιάλ, τι ξεχωρίσαμε και τι επιλέξαμε.

Μπορεί την υπέρβαση η Ελλάδα;

Ημέρα τελικού απόψε για την Εθνική μας. Με τα προγνωστικά να πάνε και να έρχονται. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο ξεκάθαρα στον όμιλό μας. Υπάρχουν πολλά σενάρια διαθέσιμα όμως οφείλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο όπως κάνουμε συνήθως σε κάθε δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Η βαθμολογία έχει ως εξής. Σουηδία 12 , Ελλάδα 9.

Θετικό είναι το γεγονός πως στο πρώτο παιχνίδι είχαμε επικρατήσει και αν καταφέρουμε σήμερα να μην χάσουμε, στην καλύτερη να κερδίσουμε, στην ισοβαθμία είμαστε από πάνω. Όμως δεν το θεωρώ τόσο εύκολο. Οι Σουηδοί έχουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές τους. Από τον Όλσεν που αγωνίζεται στο τέρμα έως και τον Ίσακ που βρίσκει δίχτυα συχνά, εξάλλου αυτή είναι η δουλειά του σέντερ φορ. Η Ελλάδα θα στερηθεί την απουσία του Τζαβέλλα. Την θέση του θα πάρει ο Σταφυλίδης που επιστρέφει μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό στον ώμο. Για να μην φλυαρώ, το παιχνίδι θεωρώ πως δεν θα ανοίξει, θα είναι κλειστό. Γιατί αν δεν μπορείς να κερδίσεις, προσπάθησε να μην χάσεις.

Οπότε βασική επιλογή μου το 1Χ και under 2,5 στο 1.90. Αρκετά ελκυστικό. Συν μια έμπνευση της στιγμής δεδομένου ότι η Σουηδία θα έχει την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή. Περιμένω σκληρά μαρκαρίσματα. Οπότε να δεχτεί κάρτα ο Κώστας Σταφυλίδης στο 3.75.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Τη νίκη θέλει διακαώς η Ουκρανία

Στον τέταρτο όμιλο θα πάω προς Ουκρανία εκεί όπου η ομάδα του Σεφτσένκο υποδέχεται την Βοσνία. Παιχνίδι αρκετά κρίσιμο και για τις δύο. Ουκρανία στους 8 βαθμούς, Βοσνία στους 6 με παιχνίδι λιγότερο.

Είναι το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον όμιλο. Αυτομάτως καταλαβαίνει κανείς πως εκείνος που θα κερδίσει θα αποκτήσει και ένα πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Πάντα αναλόγως και την ρεβάνς. Το καλό είναι πως αμφότερες έχουν αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Γαλλία ξεμπερδεύοντας έτσι από μια ηχηρή αντίπαλο. Οι Ουκρανοί μου αρέσουν πολύ σαν ομάδα, το καλοκαίρι στο Euro με εξέπληξαν ευχάριστα. Με τους Γιάρεμντσουκ και Γιαρμολένκο να συνεργάζονται με κλειστά μάτια πλέον μεταξύ τους. Από την άλλη, οι Βόσνιοι θεωρώ πως έχει περάσει η μπογιά τους, γνώμη μου έτσι μην παρεξηγηθώ. Απλά νομίζω πως δεν είναι τόσο δυνατοί όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν αντιλέγω πως έχει έναν δαιμονισμένο τα τελευταία δύο χρόνια Έντιν Ντζέκο αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Κλίνω προς το άσο στο 1.72 δίνοντας έτσι ένα προβάδισμα για την δεύτερη θέση στην Ουκρανία.

Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Μονό
21:45
Ουκρανία - Βοσνία
1
1.72
BET: 20 units
Μονό
21:45
Σουηδία - Ελλάδα
Κίτρινη κάρτα Σταφυλίδης
3.75
BET: 5 units
Μονό
21:45
Σουηδία - Ελλάδα
1Χ & under 2,5
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις