Φουλ της Euroleague, με άρωμα BCL

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Συνέχεια στις ταμειάρες της προηγούμενης εβδομάδας θέλει να δώσει ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Εκπληκτική η εβδομάδα που μας πέρασε καθώς είχαμε 9/10 πετυχημένα σημεία. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με την έναρξη της διαβολοβδομάδας.

Προγνωστικά μπάσκετ: ΠΑΟΚ vs Νίμπουργκ

Δέυτερη αγωνιστική στο BCL με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Νίμπουργκ. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πάρει ροζ φύλλo αγώνα ακόμη, καθώς έχουν ηττηθεί και στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει. Πριν τρεις μέρες ηττήθηκαν από τον Προμηθέα με 77-84. Την πρώτη αγωνιστική του BCL «αυτοκτόνησαν» καθώς δέχθηκαν ένα σερί 10-0 το τελευταίο δίλεπτο και μοιραία ηττήθηκαν στη Βοσνία από την Ιγκοκέα με 64-68. Εξαιρετικός ήταν ο Μάλκομ Γκρίφιν με 18 πόντους.

Από την άλλη, η Νίμπουργκ ηττήθηκε από την Γαλατά στην Τουρκία με 85-101. Ο Τζέρικ Χάρντινγκ ήταν εξαιρετικός με 21 πόντους.

Εκτίμηση: Σύγκρουση δύο διαφορετικών φιλοσοφιών στην αναμέτρηση με τον αμυντικογενή Λυκογιάννη να αντιμετωπίζει τον άκρως επιθετικογενή Αλεξάντερ Σέκουλιτς. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτο θα το εκμεταλευτούμε στα προγνωστικά μπάσκετ. Θα πάρουμε την νίκη της Νίμπουργκ καθώς το επιθετικό της ταλέντο μπορεί να κάνει τη ζημιά.

ΤΣΣΚΑ vs Ζενίτ

Πρώτη διαβολοβδομάδα στη Euroleague με την ΤΣΣΚΑ (1-1) να υποδέχεται τη Ζενίτ (2-0). Η Τσσκα άφησε πίσω της την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Αρμάνι κερδίζοντας την Εφές στην έδρα της με 100-96. Ο Τόρνικε Σεγκέλια ,ελείψη του Μιλουτίνοφ, βρήκε χώρους και πέτυχε 23 πόντους. Σταθερά απών ο Μιλουτίνοφ, στη θέση του οποίου αποκτήθηκε ο πρώην σταρ του ΝΒΑ Κένεθ Φαρίντ.

Από την άλλη, η Ζενίτ έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με 2/2 εκτός έδρας νίκες. Μετά το Καζάν κέρδισε και στο Κάουνας την Ζαλγκίρις με 70-64. Ο Τζόρνταν Λόιντ ήταν πολύ καλός με 19 πόντους.

Εκτίμηση: Ρωσικός εμφύλιος και εμείς θα απέχουμε από κάποιο σημείο. “Μας κλείνει το μάτι” όμως το under 165,5 πόντων αγώνα καθώς θεωρώ ότι οι άμυνες θα σφίξουν και οι Ιτούδης-Πασκουάλ δεν θα αφήσουν να ξεφύγει η αναμέτρηση.

Άλμπα vs Φενέρμπαχτσε

Συνέχεια με τον αγώνα Άλμπα (0-2) – Φενέρ (1-1). Η Άλμπα, όπως έχω αναφέρει πολλάκις στον OVER FM, είναι η χειρότερη ομάδα της φετινής Euroleague. Οι απουσίες που έχει την κάνουν ακόμα χειρότερη. Τραυματίες οι Λάμερς, Έρικσον, Κουμάντζε. Τραυματιστηκε και ο Μάοντο Λο στην αναμέτρηση με τη Λούντβιγκσμπουργκ αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα λείψει. Την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε από την Βιλερμπάν με 67-71. Εξαιρετικός ο Μάοντο Λο με 22 πόντους.

Από την άλλη, η Φενέρ κατάφερε και έχασε από τον Παναθηναϊκό με 87-91. Κέρδιζε με πέντε πόντους 30″ πριν τη λήξη του αγώνα και κατάφερε και έκανε δύο αντιαθλητικά !!!! Εξαιρετικός ο Βέσελι με 18 πόντους.

Εκτίμηση: Η τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Άλμπα δεν μας αφήνει περιθώρια από το να βάλουμε στα προγνωστικά μπάσκετ τη νίκη της Φενέρ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο vs Μακάμπι

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Αρμάνι (2-0) με την Μακάμπι (1-1). Η Αρμάνι εκμεταλλεύτηκε τα… εσωτερικά προβλήματα της Μπασκόνια και κέρδισε με άνεση 78-64. Ο Σαβόν Σιλντς έκανε double-double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από την άλλη, η Μακάμπι παλεύει να συνέλθει απ’ την ελλιπή προετοιμασία που έκανε λόγω κορωνοϊού. Ηττήθηκε 64-75 από τον Ερυθρό Αστέρα. Την κολακεύει το τελικό σκορ καθώς βρέθηκε να χάνει έως και 21 πόντους. Κλασικά ο Σκότι Ουίλμπεκιν ήταν εξαιρετικός ,αλλά μόνος, με 18 πόντους.

Εκτίμηση: Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει δείξει ότι ομάδες σαν την Αρμάνι μπορεί να τις βάζει δύσκολα οπότε, θα απέχουμε από κάποιο σημείο. Θα πάμε στο under163,5 πόντων αγώνα αφού η ομάδα από το Ισραήλ είναι γαλουχημένη με αμυντική λογική.

Μπασκόνια vs Παναθηναϊκός

Τέλος στα προγνωστικά μπάσκετ με την αναμέτρηση της Μπασκόνια (0-2) με τον Παναθηναϊκό (1-1). Οι Βάσκοι αποφάσισαν να δώσουν “συγχωροχάρτι” στον Μπάλντουιν και το έβαλαν ξανά στην ομάδα. Ηττήθηκαν εύκολα από την Αρμάνι εντός έδρας με 64-78. 44 πόντους πέτυχε η τριάδα Φοντέκιο – Μπάλντουιν – Γκεντράιτις.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός “έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι”. Κέρδισε χάρη σε δύο αντιαθλητικά στα τελευταία δευτερόλεπτα την Φενέρμπαχτσε εντός έδρας με 91 -87. Εξαιρετικός μετά από μήνες ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 20 πόντους. Αποκτήθηκε ο Αμερικανός γκαρντ Γιόγκι Φέρελ που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την Μακάμπι την 5η αγωνιστική.

Εκτίμηση: Επιτέλους η Μπασκόνια παίζει σχεδόν πλήρης (εκτός μόνο ο μόνιμα τραυματίας Πίτερς). Άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα σε όλες τις διοργανώσεις και κέρδισε στην ΑCB την Ομπραντόιρο. Ήρθε η ώρα να ξεσπάσει και στην Eurolegue βρίσκοντας μπροστά της μία ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι στα μέτρα της. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη των Βάσκων και με ένα combo παικτών. Το over8,5 πόντων του Φοντέκιο και το over0,5 τρίποντο του Κοστέλο καθώς η περιφερειακή άμυνα του Παναθηναϊκού μπάζει από παντού στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Νίμπουργκ
2 (+3,5)
2.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2,00
20:00
ΤΣΣΚΑ - Ζενίτ
Under 165,5
1.43
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι
Under 163,5
1.39
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2,08
21:00
Άλμπα - Φενέρμπαχτσε
2
1.38
21:30
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
1
1.50
BET: 30 units
Combo
21:30
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
Σ. Φοντέκιο over 8,5 πόντοι & Μ. Κοστέλλο over 0,5 τρίποντο
3.45
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις