Euroleague Fantasy… 3ος γύρος

Euroleague Fantasy

Λίφτινγκ στην περιφέρεια της ομάδας μας, αλλά και μια αναγκαστική αλλαγή στην 3η αγωνιστική του Euroleague Fantasy Challenge!

Euroleague Fantasy Challenge… 3ος γύρος

Ολοκληρώθηκε και η 2η αγωνιστική της φετινής σεζόν. Η ομάδα μας τα πήγε πολύ καλά. Με 135,05 πόντους βρέθηκε στη 2η θέση της επιμέρους βαθμολογίας της αγωνιστικής στο πρωτάθλημά μας στο Euroleague Fantasy Challenge.

Πολύ καλή εμφάνιση από το Βεζένκοφ, ο οποίος ήταν και αρχηγός μας συγκεντρώνοντας 39,6 βαθμούς. Εξαιρετική επιλογή του Χολ της Αρμάνι με 23,1 φαντασιακούς πόντους, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του πουλέν μας Άντζουσιτς (12,1), του Ντόρσεϊ (14,3) και του Λόιντ (20,9). Αφού φτιάξαμε τους φόργουορντ, αυτή τη βδομάδα θα επικεντρωθούμε στην περιφέρεια, αλλά και σε μία αναγκαστική αλλαγή στους σέντερ.

Το σύστημα

Επιστρέφουμε στη γνωστή διάταξη 2-2-1, για να χωρέσουν όλοι όσοι αγωνίζονται στην πρώτη μέρα της αγωνιστικής. Άλλωστε επιλέγουμε γκαρντ και στη θέση του 6ου παίκτη, οπότε αξιοποιούμε όλα τα όπλα μας.

Αναγκαστική αλλαγή

Ένα από τα πιτσιρίκια που εμπιστευτήκαμε από την αρχή της σεζόν είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Αναφέρομαι στον Γουεμπανιάμα της Βιλερμπάν, που θα αντικατασταθεί από τον πιο φθηνό σέντερ, τον Μπλάζεβιτς της Ζαλγκίρις. Όχι, αυτό δε γίνεται λόγω τιμής μόνο, αλλά και επειδή η Ζαλγκίρις θα στερηθεί τον Λοβέρν. Συνεπώς στη θέση “5” θα έχει μόνο τον Νέμπο και τον Μπλάζεβιτς, ο οποίος στο πρωτάθλημα προχθές σημείωσε 12 πόντους!

Λίφτινγκ στα γκαρντ

Οι δυο αλλαγές που απομένουν θα γίνουν στην περιφέρεια. Διώξαμε Μουντιέ, ο οποίος δεν τα πήγε καλά στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά και Ντόρσεϊ, κυρίως λόγω της δύσκολης αναμέτρησης του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη. Για να τους αντικαταστήσουμε κάναμε δυο μεταγραφές ουσίας, με τη μία να μπορεί να χαρακτηριστεί “αεροδρομίου”. Πρώτη επιλογή ο Χολ της Αρμάνι. Όχι για να ζευγαρώσουν με τον άλλο Χολ που έχουμε στην ομάδα, αλλά επειδή ο Αμερικανός είναι εξαιρετικός στις πρώτες αγωνιστικές, παίζει σχεδόν 28 λεπτά και ανεβαίνει σε διψήφιο αριθμό πόντων. Δεύτερη επιλογή ο Ντε Κολό. Ο Γάλλος είναι απελευθερωμένος φέτος από τον ερχομό του Χένρι και επικεντρώνεται στο σκοράρισμα. Εύκολο το ματς με την Άλμπα, οπότε θα έρθει και θα πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Προπονητής

Η επιλογή μας στη θέση του coach είναι ο Ράντονιτς του Ερυθρού Αστέρα. Φθηνή επιλογή και με τα προβλήματα της Ζαλγκίρις, αλλά και την ψυχολογία των Σέρβων μετά το διπλό στο Ισραήλ, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα μας λοιπόν ενόψει της τρίτης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy Challenge θα μοιάζει κάπως έτσι:

Euroleague Fantasy... 3ος γύρος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις