Προκριματικά Μουντιάλ με ειδικά στοιχήματα!

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Mε ειδικά καρτών στα Προκριματικά του Μουντιάλ ασχολείται σήμερα ο SuperMario για να σας πάει ταμείο.

Καλησπέρα κύριοι, προγνωστικά στοιχήματος σήμερα με προκριματικά Μουντιάλ. Είδα κάρτες, είδα φάουλ αλλά τα όρια είναι αρκετά υψηλά, οπότε θα πάμε με ειδικά στοιχήματα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάρτες σκοπιμότητας!

Επιλογές σήμερα που όπως μαρτυρά ο τίτλος θα είναι με ειδικά καρτών. Ουκρανία – Βοσνία λοιπόν και οι Βόσνιοι περιμένω να βγάλουν σκληράδα στο παιχνίδι τους και να δεχτούν αρκετές κάρτες, καθώς θα πρέπει να το χτυπήσουν. Αν τους κερδίσουν οι Ουκρανοί που είναι και το φαβορί αντίο Μουντιάλ. Over 2,5 κάρτες Βοσνία με κορτάκια διαιτητή λοιπόν.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούμε και στο παιχνίδι Σουηδία – Ελλάδα. Η Ελλάδα θα περιμένει πίσω και θα προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Όμως θα αναγκαστεί να παίξει και σκληρά και να πάρει ορισμένες κάρτες ώστε να επιβεβαιωθεί το over 2,5 κάρτες της Ελλάδος.

Ειδικά καρτών στο Σουηδία – Ελλάδα

Ένας παίκτης που τελευταία μπαίνει σκληρά στα μαρκαρίσματα αλλά την έχει γλιτώσει είναι ο Μαυροπάνος από την Εθνική μας ομάδα. Σήμερα θα έχει πολλή δουλειά και ελλείψει Τζαβέλλα μπορεί να δεχτεί κίτρινη κάρτα ακόμα και για διαμαρτυρία. Το 3.50 μου κάνει.

Καλή επιτυχία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα (απόδοσης 3.83)
21:45
Oυκρανία - Βοσνία Ερζεγοβίνη
Over 2,5 κάρτες Βοσνία Ερζεγοβίνη
2.15
21:45
Σουηδία - Ελλάδα
Over 2,5 κάρτες Ελλάδα
1.78
BET: 5 units
Μονό
21:45
Σουηδία - Ελλάδα
Νσ δεχτεί κάρτα Μαυροπάνος
3.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις