Παιχνίδι με τις κάρτες

Προγνωστικά

Με προγνωστικά για την αναμέτρηση Αλβανία - Πολωνία θα ασχοληθεί η στήλη του Talisman στην 8η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Καλημέρα κουβανέζοι! Ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με αρκετούς ομίλους να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Δεν τα πάει καλά η στήλη με τα προγνωστικά τελευταία, καθώς συνεχόμενες επιλογές χάθηκαν για ένα γκολ. Τροχός είναι, θα γυρίσει! Αφού όμως δε μας κάθονται τα γκολ, ας το ρίξουμε στις κάρτες!

Προγνωστικά: Για μια θέση στα μπαράζ

Με γκολ του Μπρόχα στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης απέναντι στην Ουγγαρία, η Αλβανία πήρε ένα τρίποντο – χρυσάφι, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου. Αντίπαλος των Αλβανών σήμερα, η εθνική ομάδα της Πολωνίας, η οποία βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την γειτονική μας χώρα. Η αναμέτρηση κάλλιστα θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ντέρμπι, αφού όποια ομάδα κατακτήσει τη νίκη θα κλειδώσει σε τεράστιο βαθμό την παρουσία της στα πλέι-οφ.

Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, με την τελευταία ήττα τους να έρχεται από τους Πολωνούς με το βαρύ 4-1. Σίγουρα δε θέλουν να επαναληφθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα και αναμένω να παίξουν κλειστά, χωρίς πολλά ρίσκα, με σκοπό να κρατήσουν το μηδέν πίσω. Όπως ακριβώς και στη Βουδαπέστη πριν τρεις ημέρες δηλαδή. Σε ένα τέτοιο στυλ παιχνιδιού λογικά θα υπάρξουν αρκετά φάουλ, ενώ δεν πρόκειται να λείψουν και τα νεύρα.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό θα στηρίξω την επιλογή μου, ποντάροντας στις κάρτες των Αλβανών. Επτά συνολικά δέχτηκαν στα δύο ματς με τους Ούγγρους, πέντε στο πρώτο ματς με τους Πολωνούς και τρεις ακόμη απέναντι στους Άγγλους. Σε απόδοση 2.00 προσφέρεται να δεχθούν τουλάχιστον τέσσερις σήμερα!

Μονό
21:45
Αλβανία - Πολωνία
Αλβανία over 3,5 κάρτες
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις