ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Διαβολοβδομάδα» με ευκαιρίες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

«Διαβολοβδομάδα» με ευκαιρίες

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας με μια οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση να τις παρακολουθεί.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Τρίτη 16/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Διαβολοβδομάδα» με ευκαιρίες

Προγνωστικά Euroleague

Εβδομάδα με διπλή αγωνιστική για την Euroleague με τον Στυλιαρά να έχει ξεχωρίσει σημεία, τα οποία αναλύει στο παρακάτω κείμενο.

Καλημέρα σε όλους. Πρώτη «διαβολοβδομάδα» για την φετινή Euroleague κάτι που σημαίνει πως το επόμενο τετραήμερο θα έχουμε πολύ δουλίτσα. Έξι αγώνες διεξάγονται σήμερα και έχουμε αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά Euroleague που ξεχώρισα.

Προγνωστικά Euroleague: Βίοι αντίθετοι για Μιλάνο και Μακάμπι

Στις 21:30 η Αρμάνι υποδέχεται την Μακάμπι στο «Mediolanum Forum». Οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει τη διοργάνωση εντυπωσιακά με 2/2 νίκες κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπασκόνια. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα φαίνεται να έχει ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ στην φετινή Euroleague με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Κράτησε τον περσινό βασικό κορμό, ενώ προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφές, όπως αυτές των Μέλι, Μήτογλου και Ντέβον Χολ. Αντιθέτως, η Μακάμπι προβληματίζει πολύ με την μέχρι τώρα εικόνα της. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας παρουσιάζοντας τραγική εικόνα. Το ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει βασικές ελλείψεις, ειδικά στις θέσεις των γκαρντ, εκεί που ο Σκότι Γουίλμπεκιν παλεύει μόνος του μέχρι τώρα.

Εκτίμησή μου ότι η Αρμάνι θα έχει ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην υποδεέστερη Μακάμπι, την οποία θα κρατήσει χαμηλά στο σκορ.

Από το ίδιο ματς θα κρατήσω και ένα ειδικό παίκτη: Ο Γουίλμπεκιν είναι αναμφίβολα ο ηγέτης της «ομάδας του λαού». Στα δύο πρώτα ματς της σεζόν σημείωσε 28 και 18 πόντους, ωστόσο η Μακάμπι αγωνιζόταν εντός έδρας με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους. Κόντρα στο Μιλάνο πιστεύω πως η δουλειά του θα είναι πολύ δυσκολότερη με την άμυνα των Ιταλών να είναι αρκετά σφιχτή. Επιπλέον, θα έχει απέναντί του τον Μάλκολμ Ντιλέινι που είναι ιδιαίτερα καλός αμυντικός. Το line του Γουίλμπεκιν βρίσκεται στο 16,5. Στα μάτια μου είναι μεγάλο και θα πάω με το under.

Προκύπτουν επιλογές στα ειδικά παικτών

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, η Μπασκόνια φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην «Buesa Arena». Οι Βάσκοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την Euroleague με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από Ολυμπιακό και Αρμάνι. Το ρόστερ του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι περιορισμένο χωρίς πολλές λύσεις και βάθος στον πάγκο. Βασικό «5άρι» της ομάδας είναι ο Λάντρι Ενόκο. Σε περίπτωση που ο Καμερουνέζος δεν έχει πρόβλημα με φάουλ, τότε συνήθως μένει στο παρκέ για πάνω από 25 λεπτά. Μπορεί στα δύο πρώτα ματς της ομάδας του να σκόραρε μόλις 2 και 4 πόντους, όμως πιστεύω ότι κόντρα στους ψηλούς του Παναθηναϊκού μπορεί να κάνει καλή εμφάνιση και να συνεισφέρει επιθετικά. Την Κυριακή, κόντρα στην Ομπραντόιρο για το ισπανικό πρωτάθλημα, πέτυχε 12 πόντους. Το line τους στους πόντους για τα προγνωστικά Euroleague είναι στο 6,5 και εκτιμώ πως εύκολα δύσκολα θα καταφέρει να τους ξεπεράσει.

Στον ρωσικό «εμφύλιο» της ημέρας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Ζενίτ. Από θετικά αποτελέσματα έρχονται και οι δύο ομάδες με αυτήν του Δημήτρη Ιτούδη να παίρνει μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Εφές και αυτή του Τσάβι Πασκουάλ να επικρατεί εκτός έδρας της Ζαλγκίρις. Για ακόμα ένα παιχνίδι, βλέπω το line του Μπίλι Μπάρον στις ασίστ στο 2,5. Την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε χαλαρά το under 2,5 ασίστ του Αμερικανού που προτάθηκε στη στήλη μου, αφού έδωσε μόλις 1. Όπως έχουμε ξαναπεί, ο Μπάρον είναι ένας «μπόμπερ» που πρώτα θα σκεφτεί να σουτάρει και μετά να πασάρει. Θεωρώ αρκετά δύσκολο να καταφέρει να μοιράσει πάνω από 3 ασίστ, ειδικά κόντρα στην σκληροτράχηλη άμυνα της ΤΣΣΚΑ. Εντελώς λάθος το line, θα έπρεπε να βρισκόταν στο 1,5. Ξεκάθαρη επιλογή λοιπόν το under 2,5 στις ασίστ του 31χρονου.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Μονό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι
1 (-3,5) & Μακάμπι under 76,5
1.88
BET: 18 units
Μονό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι
Γουίλμπεκιν under 16,5 πόντοι
2.08
BET: 13 units
Δυάδα παικτών απόδοσης 3.50
21:30
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
Ννόκο όβερ 6,5 πόντοι
1.87
20:00
ΤΣΣΚΑ - Ζενίτ
Μπάρον under 2,5 ασίστ
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις