Η ευκαιρία του ΠΑΟ

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ από τον MasterBetChef, για την 3η αγωνιστική της Εuroleague. Προβλέψεις για νίκες ΠΑΟ και Ζενίτ, σε μονά και δυάδες.

Αγαπητοί φίλοι ο Παναθηναϊκός έβγαλε την αντίδραση που περιμέναμε στα προγνωστικά μπάσκετ απέναντι στη Φενέρ, φτάνοντας σε μια σημαντική, για πολλούς λόγους, νίκη. Ανέκτησε έτσι την ψυχολογία του, πήρε σημαντικούς βαθμούς, άλλα πέτυχε και κάτι ανεκτίμητο. Ζέστανε για τα καλά τον κόσμο του, που θα τον χρειαστεί δίπλα του σε άλλη μια δύσκολη χρονιά.

Η ομάδα του Πρίφτη τα πέτυχε όλα αυτά βγάζοντας φοβερό πάθος μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες του πήγαιναν σαν καμικάζι στα ριμπάουντ και αυτό για μένα ήταν το κλειδί της νίκης. Μαζί με την μεστή εμφάνιση του Μέικον και την… επανεμφάνιση του Νέντοβιτς. Με αυτούς τους δύο να βοηθούν στην επίθεση τον πάντα σταθερό Παπαπέτρου, και τους Φλόιντ, Παπαγιάννη να προστατεύουν το καλάθι, ο ΠΑΟ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στα προγνωστικά.

Σίγουρα όχι πάντως από αυτή την άοσμη και άνευρη Μπασκόνια, που μας παρουσίασε ο Ιβάνοβιτς τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν είχα ποτέ σε μεγάλη υπόληψη τον συγκεκριμένο κόουτς, άλλα ειδικά φέτος η ομάδα του έχει προς το παρόν μεγάλα χάλια. Καμία συνοχή, μηδέν οργάνωση, πολλά λάθη και προβλήματα στις δύο πλευρές του παρκέ. Παίκτης ηγέτης δεν υπάρχει, με τους Γκεντράιτις, Φοντέκιο, Μπόλντγουιν να είναι οι μόνοι που ξεχωρίζουν.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια έχει προβληματίσει επανειλημμένα εκτός έδρας. Χάνει τη συγκέντρωση του στην άμυνα μακριά από το ΟΑΚΑ, ενώ συνήθως είναι και πολύ άστοχος. Απέναντι όμως σε αυτή την τραγική Μπασκόνια, έχει την ευκαιρία να κάνει ένα διπλό, που θα του φανεί πολύ χρήσιμο στη συνέχεια της διοργάνωσης. Όπως και να έχει, είναι σίγουρο πως αυτή τη φορά τουλάχιστον, θα το παλέψει μέχρι τέλους…

Προγνωστικά μπάσκετ: Ξεχειλίζει η ποιότητα στη Ζενίτ

Η Ζενίτ προχώρησε σε πολύ προσεγμένες μεταγραφές το καλοκαίρι. Ο Λόιντ είναι από τους καλύτερους σκόρερ της Euroleague και διαθέτει μοναδικό ταλέντο. Ο Τζόρνταν Μίκι, αν βρει ρυθμό σκοράρει ασταμάτητα απέναντι σε οποιονδήποτε ψηλό. Ο Φράνκαμπ ξεκίνησε τη σεζόν δυνατά, και γενικά όποιος ήρθε, προστέθηκε ιδανικά στο πολύ ποιοτικό παζλ που  έφτιαξε από πέρυσι ο Τσάβι Πασκουάλ. Θεωρώ πως η Ζενίτ δεν έχει ταβάνι στα προγνωστικά μπάσκετ. Πέρυσι έφτασε κυριολεκτικά μια ανάσα από το final four, φέτος μπορεί μέχρι και τελικό.

Η ΤΣΣΚΑ αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγάλες δυνάμεις της διοργάνωσης. Όμως η απουσία του Μιλουτίνοφ και ενός σταθερού σκόρερ στην περιφέρεια θα φανούν, απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Εuroleague.

Μονό
20:00
ΤΣΣΚΑ - Ζενίτ
2 (+8,5)
1.95
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 7.87
20:00
ΤΣΣΚΑ - Ζενίτ
2 (+2,5)
3.35
21:30
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
2 (+2,5)
2.85
BET: 4 units
Μονό
21:30
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός
2 (+6,5)
1.75
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις