Μετά το Nations League, το Παγκόσμιο Κύπελλο! Οι αποδόσεις της Γαλλίας

Εθνική ομάδα της Γαλλίας

Προεόρτια η κατάκτηση του Nations League; Ο στόχος της Εθνικής ομάδα της Γαλλίας, παραμένει ένας: η κορυφή. Οι αποδόσεις της για το Κατάρ.

Δεύτερη σερί ανατροπή. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει. Δεύτερος τίτλος την τελευταία τριετία. Με λίγα λόγια, επιστροφή στην κανονικότητα. Μετά το 2-3 (από 2-0) στον ημιτελικό απέναντι στο Βέλγιο, η Εθνική ομάδα της Γαλλίας επικράτησε και της Ισπανίας με 2-1 στον τελικό και κατέκτησε το δεύτερο Nations League της ιστορίας.

Θετικό σημάδι η αντίδραση που έβγαλαν οι Γάλλοι διεθνείς μετά την «μουντζούρα» του Euro (αποκλεισμός στους «16» από Ελβετία).

Χωρίς να «θαμπώνει» με το ποδόσφαιρο που παίζει, η Γαλλία αποδεικνύει ότι η ατομική ποιότητα του ρόστερ της είναι υπεραρκετή για να την καθιστά πρωταγωνίστρια, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στον πάγκο. Η αλήθεια είναι πως η κριτική στο πρόσωπο του Ντεσάμπ είναι συνεχής (και πώς να μην είναι άλλωστε).

Μεγάλη υπόθεση η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στο γαλλικό ρόστερ (τα είχαμε πει από την πρώτη στιγμή), αναρωτιέμαι πόσα ακόμα θα είχαν καταφέρει οι «πετεινοί» αν δεν υπήρχε ο αποκλεισμός του 33χρονου σταρ.

Σημαντική συνεισφορά και των νέων Τσουαμενί, Τεό Ερνάντεζ ενώ και η Κ21 των Γάλλων βγάζει μάτια. Το σίγουρο είναι ότι η Γαλλία αλλά και το γαλλικό ποδόσφαιρο γενικότερα έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια, «καταδικασμένο» πλέον να πρωταγωνιστεί τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Οι αποδόσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζουμε. Ο στόχος βέβαια, ίδιος. Η κατάκτηση και διατήρηση των σκήπτρων. Οι «μπλε», ένα χρόνο και κάτι πριν την πρώτη σέντρα στα τελικά του Κατάρ, προσφέρονται ως δεύτερο φαβορί. Οριακά πρώτη η Βραζιλία στο 6.50 με τους Γάλλους να ακολουθούν στο 7.00. Είναι οι δύο ομάδες με μονοψήφια τιμή κι αυτό λέει πολλά για την ποιότητά τους.

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας θα προσπαθήσει να πετύχει, αυτό που απ’ το μακρινό 1962 δεν έχει καταφέρει καμία άλλη Εθνική ομάδα. Να στεφθεί για δεύτερη διαδοχική φορά πρωταθλήτρια κόσμου. Τότε, ήταν η Βραζιλία του Πελέ με τις κατακτήσεις των Μουντιάλ του 1958 στην Σουηδία και του 1962 στην Χιλή. Μήπως ήρθε η σειρά του Εμπαπέ και της παρέας του; Η απάντηση, τον Δεκέμβριο του 2022.

Allez les Bleus!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις