Εύκολες νίκες για Γερμανία και Τουρκία στο 2.50

Εύκολες νίκες για Γερμανία και Τουρκία στο 2.50

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γκολ και θέαμα από τους Γερμανούς, καθαρίζει το ματς η Τουρκία.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας και τους φίλους Κουβανέζους. Μας πλήρωσε η δυάδα την Παρασκευή αφού οι κάρτες στην Κύπρο βγήκαν από το ημίχρονο ενώ μονάδα πήρε η Τουρκία αφού δεν μπόρεσε να νικήσει τους Νορβηγούς ασχέτως αν προηγήθηκε από πολύ νωρίς. Στα σημερινά μας προγνωστικά θα ασχοληθούμε με τις εθνικές ομάδες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πιο συγκεκριμένα με την Γερμανία που πήγε να στραβοπατήσει την προηγούμενη αγωνιστική και το ματς της Τουρκίας στην Λετονία.

Προγνωστικά: Έτοιμη για την εκδίκηση

Και αφού γλίτωσε το «στραπάτσο» που πήγε να πάθει από την Ρουμανία, η Γερμανία είναι έτοιμη να πάρει το αίμα της πίσω από την Βόρεια Μακεδονία η οποία τους είχει νικήσει μέσα στο Ντούισμπουργκ με 1-2. Με την σημερινή νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση αλλά είναι αναμενόμενο να την πάρει αφού έχει 18 βαθμούς και ο 2ος έχει 12. Έμεινε πίσω μόλις στο 8′ με την Ρουμανία αλλά μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και με γρήγορο γκολ επανήλθε στο ματς. Είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και η κατοχή έφτασε μέχρι 75%, δεν τους ήθελε η μπάλα αλλά στο τέλος βγήκαν νικητές. Δεν χρειάζεται συστάσεις το ρόστερ του Φλικ το οποίο πρέπει να κάνει προσπάθεια για να χάσει το σημερινό ματς.

Η Βόρεια Μακεδονία έδειξε την ανωτερότητα και την διαφορά που έχει με το Λιχτενστάιν και παρόλο που ήταν μπροστά με μόλις 1-0 μέχρι το 65′ δεν έδειξε σημάδια ότι μπορούσε να το χάσει. Έτσι, με τις κατάλληλες ευκαιρίες βρήκε άλλα 3 γκολ με αποτέλεσμα το 0-4 να είναι και το τελικό σκορ στο Βαντούζ. Σήμερα οι ρόλοι όπως όλα φαίνονται θα αντιστραφούν και η Βόρεια Μακεδονία θα έχει αμυντικό ρόλο στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό αφού κάνει την υπέρβαση με την υπεράσπιση της 2ης θέσης που δίνει εισιτήριο για τα μπαράζ.

Υπάρχουν τρομακτικές διαφορές στα δύο ρόστερ και η ήττα φαίνεται να είναι αναπόφευκτη για την Βόρεια Μακεδονία. Εξάλλου οι Γερμανοί θέλουν εκδίκηση και για το κατσάδιασμα που είχαν δεχτεί πριν μήνες, ενώ εξασφαλίζουν την 1η θέση και θα μπορούν να είναι πιο άνετοι στα επόμενα 2 ματς. Νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ βλέπω για τους Γερμανούς.

Αποδείχθηκε σκληρό καρύδι

Οι Λετονοί αν και περιμέναμε να δεχθούν αρκετά γκολ από τους Ολλανδούς κρατήσαν όσο μπορούσαν και ηττηθήκαν μόνο με 0-1. Έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά και παίζουν μόνο για το γόητρο πλέον. Δεν έχουν κάτι τρομερό στο ρόστερ τους, ενώ οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας.

Μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 5′ αλλά η εικόνα της Τουρκίας στο πρώτο ημίχρονο ήταν απαράδεκτη αφού «έκατσε» πίσω και απλά αμυνόταν ενώ επιθετικά είχε μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία. Δέχθηκε γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα και το 1-1 την ξύπνησε αλλά δεν ήταν αρκετό αφού μπορεί να βγήκε με άλλο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν έφτασε στο γκολ της νίκης. Κυνηγάει τους Νορβηγούς για την 2η θέση οι οποίοι έχουν τελευταίο ματς στην Ολλανδία, άρα μπορεί να στραβοπατήσουν ειδικά αν συνεχιστεί η απουσία του Χόλαντ.

Μονόδρομος η νίκη για τους Τούρκους κόντρα στην Λετονία αφού αν θέλουνε να έχουν ελπίδες πρέπει να καθαρίσουν τα εύκολα ματς. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κίνητρο άρα δεν θα δούμε παιχνίδι σκοπιμότητας, πιστεύω θα τα βρουν τα 2 γκολ οι Τούρκοι.

Δυάδα απόδοσης 2.50
21:45
Βόρεια Μακεδονία - Γερμανία
2 & οver 2.5
1.65
21:45
Λετονία - Τουρκία
Τουρκία οver 1.5
1.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις