Τα σενάρια πρόκρισης και οι αποδόσεις της Εθνικής στην Στοκχόλμη

προγνωστικά

Το πιο σημαντικό, εδώ και χρόνια, ματς της Εθνικής Ελλάδος είναι αυτό κόντρα στην Σουηδία. Ποια τα σενάρια πρόκρισης και ποιες οι αποδόσεις.

Δύσκολο το έργο στη Σόλνα

Η Εθνική ομάδα, μετά το πολύ σημαντικό διπλό στη Γεωργία με 2-0 το Σάββατο, καλείται να αντιμετωπίσει στη Σόλνα την ισχυρή Σουηδία, στο παιχνίδι που θα κρίνει τις τύχες του συνόλου του Τζον Φαν’τ Σχιπ. Μια αναμέτρηση πραγματικός «τελικός» για τους Ελληνες διεθνείς, καθώς σε περίπτωση νίκης, οι δύο ομάδες θα είναι ισόβαθμες.

Πως έχει η κατάσταση στον όμιλο όμως; Η Ισπανία προπορεύεται με 13 βαθμούς σε έξι αγώνες, ενώ οι Σουηδοί ακολουθούν με 12 βαθμούς σε 5 αγώνες. Στα ίδια παιχνίδια, η Εθνική ομάδα μάζεψε 9 βαθμούς, ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν το Κόσοβο με 4 βαθμούς και η Γεωργία με 1 μόνο βαθμό.

Ελλάδα και Σουηδία έχουν τεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές μετά το 2000. Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη το 2002, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 σε φιλική αναμέτρηση. Ενα χρόνο αργότερα, σε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση, η Ελλάδα επικράτησε εκτός έδρας με 2-1. Ακολούθησε το 2-0 των Σουηδών στο Euro του 2008, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 2-1 τον περασμένο Σεπτέμβρη στο «ΟΑΚΑ».

Στο ματς της Σόλνα είναι προφανές ποιος είναι το φαβορί. Η νίκη των γηπεδούχων Σουηδών προσφέρεται στο 1.91, ενώ αυτή της δικής μας Εθνικής (που εκτός του τραυματία Ζέκα δεν θα έχει και τον τιμωρημένο Τζαβέλλα) παίζει στο 4.75. Στο 3.15 η ισοπαλία.

Βάσει αποδόσεων περιμένουμε κλειστό ματς. Δηλαδή ένα παιχνίδι στους ρυθμούς της Ελλάδας. Το Under βρίσκεται στο 1.62, ενώ το Over ακουμπά το 2.32.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις