Και τώρα οι δυο τους…

Nations League

Ισπανία και Γαλλία τίθονται αντιμέτωπες στον τελικό του Nations League και το koubanezos.gr σας παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Ο μεγάλος τελικός του Nations League, είναι εδώ. Ισπανία και Γαλλία, Γαλλία και Ισπανία, ένα παραδοσιακό μέσα στο χρόνο ζευγάρι θα κοντραριστεί με έπαθλο την κούπα.

Το νέο αίμα δείχνει το δρόμο

Οι Ισπανοί έμελλε να είναι αυτοί που θα σπάσουν το αήττητο σερί της Ιταλίας. Τους έβαλαν στοπ στα 37 ματς. Μεγάλη εμφάνιση, ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς τις ηλικίες των παικτών του Λουίς Ενρίκε. Ίσως να αδικείται από το τελικό 2-1. Βοήθησε βέβαια και η αποβολή του Μπονούτσι. Είχε -και έχει- πολλές απουσίες, κι έδωσε την ευκαιρία στο νέο αίμα. Δικαιώθηκε απόλυτα και τα ισπανικά ΜΜΕ αναγκάστηκαν να τον αποθεώσουν ενώ μέχρι την σέντρα του αγώνα, η κριτική που του ασκούσαν ήταν αφόρητη. Με την ψυχολογία στα ύψη πλέον, θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο μετά το Euro του 2012.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Π. Τόρες, Αλόνσο – Γκάβι, Μπουσκέτς, Κόκε – Σαράμπια, Φ. Τόρες, Οϊαρθάμπαλ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μαν. Γιουνάιτεντ), Σιμόν (Μπιλμπάο), Σάντσεθ (Μπράιτον).
Αμυντικοί: Αλόνσο (Τσέλσι), Γκαρθία (Μπαρτσελόνα), Λαπόρτ (Μαν. Σίτι), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Π. Τόρες (Βιγιαρεάλ), Πόρο (Σπόρτινγκ), Ρεγιλόν (Τότεναμ).
Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρόδρι (Μάν. Σίτι), Κόκε (Ατλέτικο), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Φορνάλς (Γουέστ Χαμ), Ρομπέρτο (Μπαρτσελόνα).
Επιθετικοί: Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Φ. Τόρες (Μάν. Σίτι), Πίνο (Βιγιαρεάλ), Σαράμπια (Σπόρτινγκ), Χιλ (Τότεναμ).

Κακή παρένθεση το Euro;

Διπρόσωπη. Μια λέξη που χαρακτηρίζει απόλυτα την Γαλλία. Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο του ημιτελικού του Nations League με 0-2 από το Βέλγιο, όμως με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μισό κατάφερε κι έκανε την ανατροπή. Μπενζεμά, Εμπαπέ και Γκριεζμάν δείχνουν να βρίσκουν ρόλους κι αυτοματισμούς. Ο Ντεσάν προσπάθησε στη συνέντευξη τύπου να κρατήσει χαμηλούς τόνους, όμως είναι αλήθεια πως η αλλαγή του συστήματος σε 3-4-1-2 βοήθησε τα μέγιστα και καλώς του αναγνωρίζεται. Εξακολουθεί εκτός ο -σε καραντίνα- Καντέ, νέο covid-πρόβλημα με τον Ραμπιό.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Γιορίς – Κιμπεμπέ, Βαράν, Λ. Ερναντέζ – Παβάρ, Πογκμπά, Τσουαμενί, Τ. Ερναντέζ – Γκριεζμάν – Μπενζεμά, Εμπαπέ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κοστίλ (Μπορντό), Γιορίς (Τότεναμ), Μενιάν (Μίλαν).
Αμυντικοί: Ντιν (Έβερτον), Ντιμπουά (Λιόν), Λ. Ερναντέζ (Μπάγερν), Κιμπεμπέ (Παρί), Κουντέ (Σεβίλλη), Παβάρ (Μπάγερν), Ουπαμεκανό (Μπάγερν), Βαράν (Μαν. Γιουνάιτεντ)
Μέσοι: Γκεντουζί (Μαρσέιγ), Τ. Ερναντέζ (Μίλαν), Πογκμπά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Τσουαμενί (Μονακό), Βερετούτ (Ρόμα).
Επιθετικοί: Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Μπενζεμά (Ρεάλ), Ντιαμπί (Λεβερκούζεν), Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Μαρσιάλ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Εμπαπέ (Παρί).

Οι αποδόσεις

Με ελαφρύ φαβορί την Γαλλία «παίζουν» τα σετ των αποδόσεων. Συγκεκριμένα, οι «μπλε» προσφέρονται στο 2.55, οι «φούριας ρόχας» στο 2.95 ενώ το ενδεχόμενο της ισοπαλίας βρίσκεται στο 3.15.

Συνεπώς, το σετ της κατάκτησης του Nations League γέρνει δεξιά, με τους Γάλλους στο 1.70 ενώ αουτσάιντερ του 2.18 προσφέρονται οι Ίβηρες.

Τέλος, η αγορά περιμένει γκολ και απ’ τις δύο ομάδες (1.85), ωστόσο το over 2.5 προσφέρεται στο 2.18. Σαν να γυρίζει γύρω απ’ το 1-1 (6.20)…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις