Aξία στην κόντρα

Aξία στην κόντρα

Χαιρετώ φίλοι και φίλες αναγνώστες του Koubanezos.gr και της στήλης. Επιστροφή στη δράση, επιβαλλόταν το break να καθαρίσει το μυαλό από μια δύσκολη εβδομάδα και ένα κακό σερί, το οποίο διακόπηκε με την επιστροφή του τελευταίου χρονικά παιχνιδιού, τιμημένο dnb. Καυτό Σ/Κ έρχεται με δυνατές μάχες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ισπανίας.

Από Primera  , το πιθανό Χ στο Οσασούνα – Θέλτα έχει λογική και θα μπει στα πονταρίσματα μου, ενώ και στο Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα βρίσκω αξία στην κόντρα των Kαταλανών, που έρχονται από το χειρότερο φετινό τους παιχνίδι, έστω και αν στηρίξω την Βαγιαδολίδ με ασιατικό πλεονέκτημα. Στη Μαδρίτη το ματς της Ατλέτικο με την Μπέτις δεν με ενθουσιάζει, δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά χωρίς κάποια αξία.

Και στη Segunda όμως η δράση συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα και με αποδόσεις που αξίζουν την προσοχή μας.

Η υποβιβασμένη Σανταντέρ υποδέχεται την Ουέσκα, σε ένα must win για τους φιλοξενούμενους, αλλά θα προτιμήσω τα πολλά τέρματα σε ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις. Στην αναμέτρηση Λας Πάλμας – Μιραντές χωρίς δεύτερη σκέψη θα ποντάρω το αμφίτερμα, ενώ στο Καντίθ η ομώνυμή ομάδα μπορεί να πανηγυρίσει μια νίκη που θα την φέρει αγκαλιά με την άνοδο απέναντι στη Φουενλαμπράδα.

Μονό

18:00 Οσασούνα – Θέλτα: Χ (3.10)

Μονό

18:00 Ρασίνγκ Σανταντέρ – Ουέσκα: Over 2,5 (2.00)

Μονό

20:30 Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα: 1 +1,5 AH (1.90)

Μονό

20:30 Λας Πάλμας – Μιραντές: Goal/goal (1.90)

22:45 Καντίθ – Φουενλαμπράδα : 1 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις