Συνεχείς πληρωμές από… τη γωνία

Συνεχείς πληρωμές από... τη γωνία

Καλημερίζω άπαντες τους koubanezous και τις koubanezes! Οι χθεσινές μας επιλογές πέτυχαν το απόλυτο και στη δυάδα και στα μονά δημιουργώντας μου μια ευχάριστη διάθεση, το ίδιο ελπίζω και σε όσους ακολούθησαν τις προβλέψεις μου. Δύο επιλογές, συνδυαζόμενες και σε δυάδα με μια αλλαγή στα lines και ένα fun bet για σήμερα, σε ένα πλούσιο καλοκαιρινό κουπόνι!

Ξεκινάμε από την αγγλική Championship και το παιχνίδι μεταξύ της ΚΠΡ και της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. 6 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η ΚΠΡ εντός έδρας, 12,3 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ εκτός έδρας, 10,3 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Και οι 2 ομάδες πρακτικά θέλουν λίγους ακόμη βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Ματς που σε άλλες χώρες η ισοπαλία μπορεί να προσφέρονταν ακόμη και σε απόδοση 2.00, όχι όμως στην Αγγλία. Αναμένω ματς με ρυθμό και αρκετές σέντρες, με τις ομάδες στα στατιστικά τους να παραχωρούν αρκετά κόρνερ. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Επόμενο ματς για σήμερα από τη νορβηγική Eliteserien μεταξύ της Χάουγκεσουντ και της Μόλντε. 5,8 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Χάουγκεσουντ εντός έδρας, 10,6 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,9 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Μόλντε εκτός έδρας, 10,2 μ.ο τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Δύο ομάδες που παραχωρούν και κερδίζουν αρκετά κόρνερ στα παιχνίδια τους, αναμένω δυνατό ματς με ρυθμό και αρκετές επιθέσεις από τις δύο ομάδες. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Για τα δύο αυτά παιχνίδια αφού έχουμε επιλέξει την ασιατική επιλογή, θα πάρω και μια δυάδα κατεβάζοντας το line κατά ένα κόρνερ.

Για το τέλος άφησα ένα fun bet από την τσεχική 2 Liga και το ματς μεταξύ της Προστέχοβ και της Μπρνο. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι από την φιλοξενούμενη που κυνηγάει την απευθείας άνοδο. Τα στατιστικά τους στα κόρνερ είναι εξωπραγματικά και πιστεύω αν βοηθήσει το παιχνίδι, βασικά αν και η γηπεδούχος δείξει ενδιαφέρον για τον αγώνα, ίσως να έχουμε πάνω από 14 κόρνερ συνολικά!

Μονό

17:00 ΚΠΡ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Over 10 κόρνερ AH (1.98)

Μονό

19:00 Χάουγκεσουντ – Μόλντε: Over 10 κόρνερ AH (1.98) 

Δυάδα (απόδοσης 2.96)

17:00 ΚΠΡ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Over 9,5 κόρνερ (1.72)

19:00 Χάουγκεσουντ – Μόλντε: Over 9,5 κόρνερ (1.72)

Fun Bet

19:00 Προστέχοβ – Μπρνό: Over 14,5 κόρνερ (4.33)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις