Με τα αουτσάιντερ σε Basket League και ACB

Προγνωστικά μπάσκετ

Λίγο πριν τη διαβολοβδομάδα της Euroleague, o Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ σε Basket League και ACB.

Προγνωστικά μπάσκετ σε Basket League και ACB

Καλημέρες και καλή Κυριακή να έχουμε. Ελπίζουμε να έρθουν ταμεία καθώς η Παρασκευή δεν πήγε και πολύ καλά. Το σημείο στον αγώνα της Μπασκόνια πόνεσε πολύ γιατί χάθηκε για 1 πόντο. Πλήρωσαν όμως τα ειδικά παικτών, αλλά και δύο σημεία που δόθηκαν στον αέρα του Over FM. Συνεχίζουμε με προγνωστικά μπάσκετ σε Basket League και ACB, λίγο πριν τη διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Κολοσσός Ρόδου – Απόλλων Πάτρας

Ξεκινάμε από τη Ρόδο, όπου ο Κολοσσός υποδέχεται τον Απόλλωνα με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Ροδίτες πάλεψαν στην πρεμιέρα στη Λάρισα, όμως ηττήθηκαν στην παράταση με 81-77. Μίλερ και Τιλί ξεχώρισαν.

Οι Πατρινοί κέρδισαν με 80-72 τον Ιωνικό, παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Ο Δίπλαρος ήταν εξαιρετικός, με άξιο συμπαραστάτη τον Κόλμαν. Ο Βετούλας έχει φτιάξει μια σκληροτράχηλη ομάδα που παλεύει στο παρκέ.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι για τις δυο ομάδες. Αν και βλέπω νίκη των γηπεδούχων, στα μάτια μου το χάντικαπ είναι μεγάλο. Θα ποντάρω σε combo με αβάντζο στους φιλοξενούμενους, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι δε θα φτάσουν σε εξωφρενικά επίπεδα πόντων.

Μπασκόνια – Ομπραντόιρο

Το βράδυ, στη Βιτόρια, η Μπασκόνια φιλοξενεί την Ομπραντόιρο, λίγο πριν τα ματς με τον Παναθηναϊκό και την Άλμπα για τη διπλή αγωνιστική της Euroleague.

Οι Βάσκοι δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους. Τα αναλύσαμε και προχθές και δεν μας διέψευσαν. Κακή εικόνα, 64 πόντοι απέναντι στην Αρμάνι, 50 στο ΣΕΦ, 67 με τη Μανρέσα και 61 με τη Μπανταλόνα. Σύνολο 4 συνεχόμενες ήττες.

Η Ομπραντόιρο εντός είναι εξαιρετική. Κέρδισε Φουενλαμπράδα και Μπανταλόνα φτάνοντας στους 93 πόντους. Εκτός δυσκολεύονται, αν και οι ήττες με Ρεάλ και Ουνικάχα ήταν εντός προγράμματος.

Εκτίμηση: Δεν βλέπω γιατί να μην κοντράρω αυτή τη Μπασκόνια με αβάντζο στους φιλοξενούμενους. Πόσο μάλλον να μην ποντάρω και σε under της σε πόντους.

Δυάδα απόδοσης 2.38
17:00
Κολοσσός Ρόδου – Απόλλων Πάτρας
2 (+13,5) & Κολοσσός under 88,5
1.50
21:00
Μπασκόνια – Ομπραντόιρο
2 (+16,5) & Μπασκόνια under 89,5
1.58
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις