Βραδιά με ντέρμπι, δυάδα και combo

Προγνωστικά Indian Wells

Προγνωστικά Indian Wells. Ξεκίνημα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην Καλιφόρνια, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αμφίρροπα παιχνίδια.

Προγνωστικά Indian Wells με ντέρμπι, δυάδα και combo.

Καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Η δράση στο Indian Wells ολοένα και αυξάνεται με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις για τον δεύτερο γύρο. Το πρώτο του παιχνίδι θα δώσει και ο Τσιτσιπάς που αντιμετωπίζει τον Μαρτίνεθ (νο.61). Προγνωστικά Indian Wells, σε μία μέρα με φουλ δράση.

Κατσάνοφ – Ρουουσουβουόρι

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τόκιο, ο Κατσάνοφ απογοητεύει. Μόλις 2 νίκες έχει πετύχει στα τελευταία 6 παιχνίδια του. Στο τελευταίο τουρνουά που συμμετείχε, στο Μετς της Γαλλίας, αποκλείστηκε στους «16». Όμως, η συγκεκριμένη επιφάνεια βολεύει το παιχνίδι του και εάν το σερβίς του λειτουργήσει καλά θα έχει προβάδισμα.

Ο Ρουουσουβουόρι χρειάστηκε να παίξει τρία σετ προκειμένου να προκριθεί από τον πρώτο γύρο. Ο Φινλανδός έχασε το πρώτο σετ όμως κέρδισε 12 από τα επόμενα 14 games και έφτασε σε μία άνετη νίκη. Οι δύο αθλητές θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε μία επιφάνεια που βολεύει και τους δύο. Δε θα θελήσω να ποντάρω σε νικητή μιας και αμφότεροι δεν είναι σταθεροί. Πιστεύω όμως ότι θα είναι ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν αποκλείω και το να παιχτεί tie break.

Μίλμαν – Σίνερ

Ο Μίλμαν ήταν ο νικητής στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι του πρώτου γύρου, επικρατώντας με 2-1 του Τζακ Σοκ. Η αλήθεια είναι πως ο Αυστραλός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Εκμεταλλεύτηκε όμως όλα τα λάθη του αντιπάλου του, σε έναν αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 30 λεπτά. Θα είναι δοκιμασία το σημερινό παιχνίδι και εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω καλείται να βελτιώσει το πρώτο του σερβίς.

Από την απέναντι μεριά ο Σίνερ έρχεται με σπασμένα τα φρένα μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Σόφια. Εφτά νίκες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια για τον Ιταλό, με μοναδική ήττα από τον Ζβέρεφ στο US Open. Επίσης, βρίσκεται στην ένατη θέση της κατάταξης για το ATP Finals, κυνηγώντας την παρθενική του συμμετοχή. Έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και μένει να φανεί εάν θα συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Σε ένα παιχνίδι όπου η απόδοση του Σίνερ θα κρίνει το αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ πως ο Μίλμαν θα μπορέσει να δυσκολέψει τον Ιταλό. Δεν θα ρισκάρω σε χάντικαπ games καθώς τα όρια είναι σχετικά υψηλά. Δεν βλέπω όμως με ποιον τρόπο θα μπορέσει να πάρει σετ ο Αυστραλός. Μόνο εάν βρεθεί σε πολύ άσχημο βράδυ ο Σίνερ.

Ίσνερ – Νισιόκα

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον περιμένω την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι δυο τους μας χαρίζουν υπέροχα παιχνίδια. Ο Ίσνερ αγωνίστηκε στο Laver Cup όπου και ηττήθηκε από τον Ζβέρεφ στο Super Tie Break. Έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρότι σε επίσημο παιχνίδι έχει να αγωνιστεί 40 ημέρες. Από τον Ιάπωνα αποκλείστηκε στο Γουίμπλεντον, σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στα 5 σετ.

Στον πρώτο γύρο ο Νισιόκα χρειάστηκε το tie break στο τρίτο σετ για να αποκλείσει τον Ντελμπόνις. Δεν ήταν ιδιαίτερα επιθετικός από την γραμμή του σερβίς και δεν κατάφερε να κάνει ούτε έναν άσο. Ο Ίσνερ θέλει να κάνει ένα καλό τουρνουά και να κλείσει θετικά την χρονιά. Του ταιριάζει γάντι το συγκεκριμένο γήπεδο και ήρθε η ώρα να πάρει την ρεβάνς από τον αντίπαλό του.

Δυάδα απόδοσης 2.40
21:00
Μίλμαν - Σίνερ
0-2
1.60
04:00
Κατσάνοφ - Ρουουσουβουόρι
Over 20,5
1.50
BET: 15 units
Combo
05:15
Ίσνερ - Νισιόκα
1 & Over 20,5
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις