Γκολ, θέαμα και… 3.96 σε Τορίνο και Ηράκλειο

Γκολ, θέαμα και... 3.96 σε Τορίνο και Ηράκλειο

Γεια σας μάγκες κουβανέζοι. Την Κυριακή την πάτησα σαν αρχάριος με τη Γουεστ Χαμ. Έτσι είναι η Αγγλία. Βάζεις τρία στην Τσέλσι και μετά χάνεις από την πιο αδιάφορη ομάδα. Εντός έδρας κιόλας.

Δεν πτοούμαστε και προχωράμε στους γείτονες Ιταλούς και πιο συγκεκριμένα στον βορρά και την ομάδα μου τη Γιουβέντους. Έχει την καλύτερη έδρα και αναμετράται με την Αταλάντα που είναι η καλύτερη εκτός έδρας (βαθμολογικά). Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει καθώς η Γιούβε έχει δύο μαξιλαράκια αλλά επειδή ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές το ντέρμπι κορυφής με την Λάτσιο, θα μπει δυνατά στο ματς να εξασφαλίσει τουλάχιστον αυτή τη διαφορά που έχει. Η Αταλάντα από την άλλην έτσι όπως το πάει μάλλον θα φτάσει τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα και εδώ που τα λέμε έχει και βλέψεις για την δεύτερη θέση. Είτε είναι στα ίσα το ματς είτε όχι, βλέπω πολλά γκολ κι από τις δύο ομάδες. Οι απουσίες που έχουν, δεν είναι βασικών παιχτών έτσι έχουν τη δυνατότητα να κατέβουν πλήρεις.

Η προϊστορία λέει πως η Γιούβε κυριαρχεί στην έδρα της απέναντι στην Αταλάντα εκτός του τελευταίου παιχνιδιού. Η πολυφωνία στο σκοράρισμα της Αταλάντα και ο Κριστιάνο μας εγγυώνται γκολ και θέαμα.

Άλλο ένα goal/goal & over 2,5 που βλέπω σήμερα είναι αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη. Για το γόητρο πιο πολύ παίζουν οι δύο ομάδες και προς τιμήν τους παλεύουν όλους τους αγώνες είτε εντός είτε εκτός. Ειδικά ο Άρης με όσους παίχτες έχει απομείνει παίζει μπάλα και σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς. Μια από τα ίδια και ο ΟΦΗ και καθώς έρχονται και οι δύο από ήττες, ίσως θα θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να αποφύγουν την τελευταία θέση κάνοντας μία νίκη. Φυσικά δεν λέει κάτι αφού και οι δύο έχουν εξασφαλίσει την έξοδό τους στην Ευρώπη. Τουλάχιστον αγωνιστικά.

Ωστόσο θα γίνει μάχη κι έτσι σημείο δύσκολα να βγει. Ίσως έχει ένα προβάδισμα ο ΟΦΗ λόγω έδρας και ότι ο Άρης βγάζει και δε βγάζει 11άδα, αλλά περιμένω ένα ματς, πάνω κάτω όπως και τα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας όπου μπαίνουν τουλάχιστον δύο γκολ. Σε τελική ανάλυση, μην ξεχνάμε πως παίζουν οι δύο χειρότερες άμυνες του γκρουπ κι ίσως μερικοί παίχτες να σκέφτονται από τώρα που θα κλείσουν διακοπές.

Μονό

22:45 Γιουβέντους – Αταλάντα: Goal/goal & over 2,5 (1.80)

Δυάδα (απόδοσης 3.96)

22:45 Γιουβέντους – Αταλάντα: Goal/goal & over 2,5 (1.80)

21:30 ΟΦΗ – Άρης: Goal/goal & over 2,5 (2.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις